ohler Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 (upraveno) Zdravím,hledám hráče do hry Neverwinter na založení guildy. Mám level 22 a hraji denně cca 3 hodiny. Budu rád když se někdo ozve,a zahrajeme spolu. můj gametarg : Rockstarcz13 Přdávejte a nebo pište sem Upraveno Duben 7, 2015 uživatelem ohler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 Zdarec vcera jsem to rozjel a neni to spatne moje GT je Senndman rad si zahraju . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vochomurka Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 (upraveno) vochomurka10, l23 (nebo 24?) hraji skoro každý večer Edit - tak l25 :-D Upraveno Duben 8, 2015 uživatelem vochomurka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raahk Odesláno Duben 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2015 RaahkRaahk, hraju jen když se najde čas, level 22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Duben 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2015 Tak dnes kolem osme by se mela zakladat cz/sk guilda zaklada ji AahazmandiusCZ . https://account.xbox.com/cs-CZ/Profile?Gamertag=AahazmandiusCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroous Odesláno Duben 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2015 Jak se gilda jmenuje, jestli uz je teda zalozena? Zatim jsem sice teprve na zacatku (lvl 6), ale rad bych se pridal... btw. od kteryho lvlu se da pridat ke gilde a kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamisk81 Odesláno Duben 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2015 Ja sa tiez rad pridam len niekto poradte ako? Ako som z hry vydedukoval moze sa pridat len hrac ked je online s druhym hracom co uz je v guilde? Ci nejak inak? Zatial lvl28 a stale ma to bavi :) moj gamertag JaMiSK81 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Duben 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2015 (upraveno) Dnes budu online tak si me pridejte a ja vas naberu. V guilde uz je 17 hracu :-) slusna prace Upraveno Duben 13, 2015 uživatelem MajlloB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milu8 Odesláno Duben 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2015 Cauko, vcera jsem zacal, takze zatim lvl 5, ale myslim ze u toho stravim X hodin :D Vecer taky budu online, tak ti napisu :) muj GT je Milu8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milu8 Odesláno Duben 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2015 Koho můžu kontaktovat kvůli přibrání do guildy? Dnes kolem 20:00 budu ve hře určitě :) díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Duben 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2015 Zkus treba bude online https://account.xbox.com/cs-CZ/Profi...AahazmandiusCZ ja bych te nabral, ale bohuzel tam budu zitra mozna nedele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowys Odesláno Říjen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2016 hraje jeste nekdo? koukal jsem se na hru a zaujala me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslavos Odesláno Listopad 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2016 Hraje ještě někdo? Pokud ano tak napis mi na xboxu GT Miroslavos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.