Haxor1468628797 Odesláno Duben 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2015 cus lidi jde se vam lognout na psn ucet me to nejde uz asi 4/5 dni....pise to furt nejakej error nebo co na jejich strankach me to slo az dneska a to jenom 1 a pak stranka neni dostupna a jak vidim tak nejsem sam..https://downdetector.com/status/playstation-network Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TobiCZ6 Odesláno Duben 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2015 Dělá mi to furt taky. Už jsi to vyřešil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Duben 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2015 Dotaz uz to funguje? Dneska po odpoledni budu zprovoznovat novou konzoli a jak jsem zkousel se prihlasit prez web na deaktivany ucet tak mi vyhodilo hlasku, ze stranka nejde zobrazit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TobiCZ6 Odesláno Duben 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2015 Furt mi to nejde! :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Duben 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2015 Kurde to je divne no vecer na to mrknu jestli to pojede. V nedeli jsem deaktivoval ucet na PS3 tak to slo vse bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TobiCZ6 Odesláno Duben 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2015 Tak prý potom posledním updatu musíme mít veřejnou ip adresu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Duben 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2015 Nejake divne, ale ja ji mam tak za chvili se na to vrhnu jen co vypiju kafe pak dam info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Duben 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2015 Tak bez problemu, ale jak rikam mam verejnou IP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TobiCZ6 Odesláno Duben 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2015 Já volal na tu podporu a tohle mi řekli, tak doufám, že to ty problémy vyřeší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Duben 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2015 Ale i tak se mi to zdat, ze je to blbost met verejnou IP jako podminka pro pistup na PSN spise bych to videl v problemu wifi routeru nebo u poskytovatele pripojeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haxor1468628797 Odesláno Duben 18, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2015 taky me to furt nevali...a jak se nastavuje verejna ip diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Duben 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2015 Tu si musi objednat u poskytovatele pripojeni pokud to umoznuje, ale urcite to nebude zadarmo ja za ni platil jednorazovy poplatek myslim 300Kc. Ale urcite to nebude tak jak, ze je nutno mit verejnou IP toby neslo vedsine lidi co ma PS4. Jaky mas WIFI router, jakeho mas poskytovatele pripojeni, mozna mas neco nastaveno spatne. Zkus zmeni DNS server ve wifi routeru na primarni DNS 8.8.8.8 a se♥♥♥♥♥rni DNS 8.8.4.4. vedsinou to resi vedsinu problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haxor1468628797 Odesláno Duben 18, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2015 dns me nejde router mam tp link ale nevim presne jaky model a poskytovatel je videon...uz nevim co mam delat kazdymu to jde tak nevim no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Duben 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2015 Tak tu konzoli propoj kabelem s routerem a bude to fungovat a nebo se obrat na nekoho v tvem bydlisti kdo tomu rozumi a nastavi ti to jak to sam nezvladas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Duben 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2015 Tak co jde Vám to? Je potřeba ta veřejná ip? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Duben 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2015 Neni treba verejnou IP musi to fungovat jak mas spravne nastaveny WIFI router :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Duben 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2015 Volal jsem na podporu sony :) a tam mi řekli, že jí opravdu musím mít. Mě to přijde i tak divný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Duben 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2015 Co divneho ti natom prijde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Duben 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2015 zprvu mi přišlo, že zřízení veřejné ip adresy nebude jen tak, ale bylo to jednoduché. Momentálné mám veřejnou ip adresu a už to šlape. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koprto Odesláno Květen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2015 Zdravim, verejnou ip taky mam, dns mam nastaveny podle podpory, i ty TCP a UDP porty mam povoleny, ale furt mi to nejde uz 4 dny a hlasi mi to stejnou chybu co tu pisete.Na podpore si nevi rady, pry musi odblokovat IP, pry to bude trvat az dva tydny.Uz si nevim rady :-/. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Květen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2015 Mas DNS primar 8.8.8.8 a DNS secundar 8.8.4.4 nastav to i na WIFI routeru a taky na PS4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koprto Odesláno Květen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2015 Mas DNS primar 8.8.8.8 a DNS secundar 8.8.4.4 nastav to i na WIFI routeru a taky na PS4. Vsechno mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Květen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2015 A vyhazuje ti tu chybu? Zkus jeste znovu nastavit WIFI na PS4 a pridel IP atd. rucne. Jeste dotaz jaky mas WIFI router? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koprto Odesláno Květen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2015 A vyhazuje ti tu chybu? Zkus jeste znovu nastavit WIFI na PS4 a pridel IP atd. rucne. Jeste dotaz jaky mas WIFI router? Router mam Tp-link, do ted po zavedeni verejne IP to makalo, wifi nastavovat je zbytecne, mam to pres LAN kabel.Rucne to nastavuju, HUT nastavuju na 1400 i 1473 a taky nic, DNS taky nastavenej....... Nejvic me stve ze si s tim nikdo nevi rady, jak poskytovatel tak podpora. Zlatej starej Xbox 360 :-)))). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Květen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2015 Pichni to naprimo prez modem od poskytovatele mimo wifi router a pokud to bude OK. Tak problem bude v tom TP-linku a nebo jeho nastaveni a nebo se mrkni jestli neni vydany upgrade pro ten tvuj TP-link. Osobne jsem uz zavrhnul wifi routery od tplinku a co jsem presel na wifi router Asus tak mam klid a vse slape jak ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.