Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSN error nw-31456-9


Haxor1468628797

Recommended Posts

cus lidi jde se vam lognout na psn ucet me to nejde uz asi 4/5 dni....pise to furt nejakej error nebo co na jejich strankach me to slo az dneska a to jenom 1 a pak stranka neni dostupna a jak vidim tak nejsem sam..https://downdetector.com/status/playstation-network post-75892-14687183962834_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tu si musi objednat u poskytovatele pripojeni pokud to umoznuje, ale urcite to nebude zadarmo ja za ni platil jednorazovy poplatek myslim 300Kc. Ale urcite to nebude tak jak, ze je nutno mit verejnou IP toby neslo vedsine lidi co ma PS4. Jaky mas WIFI router, jakeho mas poskytovatele pripojeni, mozna mas neco nastaveno spatne. Zkus zmeni DNS server ve wifi routeru na primarni DNS 8.8.8.8 a se♥♥♥♥♥rni DNS 8.8.4.4. vedsinou to resi vedsinu problemu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...
A vyhazuje ti tu chybu? Zkus jeste znovu nastavit WIFI na PS4 a pridel IP atd. rucne. Jeste dotaz jaky mas WIFI router?

Router mam Tp-link, do ted po zavedeni verejne IP to makalo, wifi nastavovat je zbytecne, mam to pres LAN kabel.Rucne to nastavuju, HUT nastavuju na 1400 i 1473 a taky nic, DNS taky nastavenej....... Nejvic me stve ze si s tim nikdo nevi rady, jak poskytovatel tak podpora. Zlatej starej Xbox 360 :-)))).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pichni to naprimo prez modem od poskytovatele mimo wifi router a pokud to bude OK. Tak problem bude v tom TP-linku a nebo jeho nastaveni a nebo se mrkni jestli neni vydany upgrade pro ten tvuj TP-link. Osobne jsem uz zavrhnul wifi routery od tplinku a co jsem presel na wifi router Asus tak mam klid a vse slape jak ma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu