RingMan Odesláno Duben 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2015 jsem zjistil, že mám úplně první Dualshock 3 (CECHZC2J) co se prodával a pořád funguje. má nějakou větší hodnotu? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Duben 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2015 (upraveno) neni to ten bez vibrací ? mam ho doma - ten první a je to jenom sixasis... nema vibrace, pac v ty dobe se sony soudil nevim s kym, a nesměl dávat vybrouše do toho :/ i podle váhy je lehči a je tam jenom naápis sixasis, a ne dualshock modře... ač je to origo sony citace z wiki kerá na to sedí : he DualShock 3 was originally intended to be bundled with the PlayStation 3 in time for the console's launch. However, Sony was in the midst of appealing a decision from a 2004 lawsuit involving patent infringement claimed by Immersion. The two companies were at odds over the haptic feedback technology used in earlier PlayStation controllers. The legal battle led to a decision to remove the vibration capabilities from the PS3 controller's initial design, which became known as Sixaxis. http://en.wikipedia.org/wiki/Sixaxis Upraveno Duben 13, 2015 uživatelem aaischa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Duben 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2015 Zatím moc ne, zavři do skříně a počkej pár let ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trotlos Odesláno Duben 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2015 ...bez vibraci a je z pruhlednyho plastu :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Duben 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2015 tak to je fakt ten puvodni :) mam takovejhle cernej origo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RingMan Odesláno Duben 14, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2015 Zatím moc ne, zavři do skříně a počkej pár let ;) a potom přestane fungovat a cena stejně nenaroste :) není to Sixaxis, ale Dualshock z roku 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .Den Odesláno Duben 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2015 No, uprimne receno nevim, co by na nich mělo byt dražšího. :) Spise naopak, proste stary kus sériového HW. Ja v Japonsku koupil v 2008. dva bile a na cene jim pridala mozna tak barva v setu s bilou konzoli (puvodni FAT, v Evrope rarita). :) Jedine fakt za hodne let, az se většina kusu rozpadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
RingMan
jsem zjistil, že mám úplně první Dualshock 3 (CECHZC2J) co se prodával a pořád funguje. má nějakou větší hodnotu? :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.