Johnnik Odesláno Duben 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2015 Zdravím, jsem s playstationem naprostý začátečník a mám takový dotaz. Koupil jsem na bazaru ps4 a bohužel tam zůstal jedne účet na kterém je nastavený, že je primární. A nejde tím pádem nijak vymazat. Je nějaká možnost jak se toho zbavit, abych tam měl účet jenom já? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Duben 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2015 Normálně si přihlaš svůj a ten druhej vymaž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnnik Odesláno Duben 20, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2015 No já tam mám právě nastavený už svůj účet, taky jako primární. A když chci vymazat ten co tam je, tak mi to napíše že je nastavený jako jeho hlavní PS4 a ptá se mně jestli to chci deaktivovat, když dám že ano, tak mi to napíše že to nelze, že se musím na ten účet přihlásit pomocí PSN a tam to deaktivovat ručně. Proto nejde nahrát tovární nastavení a nic jiného... :-/ Já vím, že asi o nic nejde, ale chtěl bych to mít čisté.... :-( Je ještě nějaká možnost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Duben 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2015 Co kontaktovat majitele co ti prodal konzoli aby ti dal heslo abys mohl udelat deaktivaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnnik Odesláno Duben 20, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2015 No to by asi bylo nejlepší, ale já jsem už třetí majitel ps4 :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Duben 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2015 To te nepusti udelat tovarni nastveni ani s tevho uctu jak jsi na nem prihlaseny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnnik Odesláno Duben 20, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2015 Právě že jak při pokusu smazat účet nebo tovarni nastavení, tak mne to napíše co jsem psal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnnik Odesláno Duben 20, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2015 Podařilo se mi teda udělat nějaké vymazáni dat, ale to stejně neresilo ten problém s tim účtem. Ten tam pořád zůstává... Nevim jak bych se mohl dostat k jeho kontaktu, bez toho to asi jinak nevyresim co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2015 vyndat disk, pres linux ho preformatovat, dat zpet do ps4 a udelat novou instalaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitas696 Odesláno Duben 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2015 Nejde ten druhý účet deaktivovat přes web ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Duben 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2015 Nahoď safe mód a pak zvol možnost číslo 6 Initialize PS4. https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/5044/~/ps4%3A-safe-mode Pokud to nezabere, tak pak už jedině vyndat HDD a přes PC ho zformátovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnnik Odesláno Duben 20, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2015 (upraveno) <p> vyndat disk, pres linux ho preformatovat, dat zpet do ps4 a udelat novou instalaci? musi se to formatOvat pres Linux?A jak probíhá instalace? To uz je pres PS? Upraveno Duben 20, 2015 uživatelem Johnnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnnik Odesláno Duben 20, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2015 (upraveno) Nejde ten druhý účet deaktivovat přes web ? já k tomu nemam ZadnE udaJe a neZnam anI Majitele prave Upraveno Duben 20, 2015 uživatelem Johnnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2015 (upraveno) <p>musi se to formatOvat pres Linux?A jak probíhá instalace? To uz je pres PS? musi (staci nejaky bootlinux partitionmagic nebo neco podobnyho, kdyztak ten disk odnes do nejakyho pc servisu, kde ti to udelaji na pockani, jestli budou mit cas), windows disk asi nerozpozna, mozna primo pres spravce zarizeni ano, ale nevim. Jo, budes k tomu potom potrebovat flashdisk s nejnovejsim upgradem a cele je to potom otazka nekolika minut: (postup stejny jako u ssd)ale zkus i ten safe mod Upraveno Duben 20, 2015 uživatelem th0ca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Duben 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2015 <p>musi se to formatOvat pres Linux?A jak probíhá instalace? To uz je pres PS? nejdřív zkus ten safe mód, přes ten by to mělo jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnnik Odesláno Duben 20, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2015 Doma vyzkouším a pak dam vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Duben 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2015 ...a ptá se mně jestli to chci deaktivovat, když dám že ano, tak mi to napíše že to nelze Zkoušel jsi i variantu ne? Ty svoji konzoli z jeho účtu deaktivovat nepotřebuješ, tebe to nijak omezovat nebude. Problém s tím může mít akorát majitel toho účtu, že mu tam bude tvoje konzole zabírat jeden slot a ještě ke všemu primární. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnnik Odesláno Duben 20, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2015 Tak vše se vyřešilo v tom Safe modu... Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.