kruta Odesláno Duben 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2015 (upraveno) Informace Vývojářské studio: Bethesda Distributor pro ČR: Cenega Czech Datum vydání: Q3/2015 - září/říjen Platformy: PS4, XOne, PC Popis "Zažijte kompletní Dishonored díky edici Hra roku (Game of the Year Edition). Tato kompletní kompilace obsahuje hru Dishonored a všechny přídavné balíčky - Dunwall City Trials, The Knife of Dunwall, The Brigmore Witches a Void Walker's Arsenal, nyní v HD grafice pro next-gen konzole Xbox One a Playstation 4." Cover Upraveno Duben 22, 2015 uživatelem kruta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2015 se mi líbí jak vše nazývají HD, ono to HD bylo i předtím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 22, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2015 No, já osobně spíše čekal Remastered, to je dnes ve skoro stejné oblibě :lol: .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2015 ještě aby to bylo remastered hd goty :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Duben 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2015 se mi líbí jak vše nazývají HD, ono to HD bylo i předtím :D před tím to bylo HD ready:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2015 kjuler, pořád HD :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2015 ale teď je to lepší hádé, černá bude černější, bílá bělejší a prádlo čistější :D ale abych pravdu řekl, mám gotynu na ps3 a tohle už brát nebudu. Snad to nedopadne stejně zmršeně jak borderlands handsome kolekce, kde se presequel ve větších bitkách viditelně seká a zadýchává... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Duben 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2015 bude to i v češtině? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2015 divil bych se kdyby ne, když byly původní x360/ps4 verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 22, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2015 Zatím to nevědí, až to bude potvrzeno, tak doplním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.