Jura9393 Odesláno Duben 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2015 Dobrý den chci se zeptat jestli má někdo zkušenosti se stránkou "upravyxbox.cz" Říkají cenu od 1500-2000. Máte někdo nějaké recenze k této stránce? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
desmond1468628846 Odesláno Červen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2015 (upraveno) No recenzi zrovna ne, ale takovou menší zkušenost. Kámošovi dělal RGH s Dual Nand a tak mi na něj dal kontakt FB, tam jsem mu psal a odpověd mi přišla asi za 3 týdny, že tam nechodí a dal mi číslo a tak jsem mu volal, po telefonický domluvě jsem mu jasně řekl co mám, rok výroby, Volty na zdroji atd.....a řekl jsem mu že chci RGH s Dual Nand a on řekl že není problém.... to bylo před třemi měsíci kdy jsem ho kontaktoval několikrát telefonicky, jak to vypadá a kdy bych mu mohl xboxe odvést, naposled říkal že už je něco na celnici neřekl na jaký a co utekl měsíc a tentokrát jsem mu psal a týden pryč a bez odpovědi.....tak jsem zde na foru kontaktoval Drak3go, který to evidentně taky dělá a po přečtění několika set kladných komentářů jaký je borec jsem mu napsal co vlastně chci a přišel s odpovědí že na moji verzi xboxe "nejde" dát dual nand. Upozornil mě že to jde, ale protože mám 4GB pamět místo klasických 16MB, musí se nějakým způsobem z 4GB udělat 16MB a pak to jde, ale v instalaci obsaženo děsně moc drátů a je to hodně velký bastl, tedy děsná prasečárna a že tohle nedělá tak jsem upustil od Dual Nandu a taky od upravyxbox.cz a nechám to udělat od Drak3go, už jen z toho důvodu, že to řekl rovnou a že se v tom evidentně vyzná a to nemluvím o tom jak se kámošův xbox divně chová :blejt: jde ale má divný chování...... já zatím žádný jiný xbox s RGH nevidel, ale neřekl bych že se to tak má chovat 8) a přijde mi spíš jako někdo kdo to dělá doma na koleni a ne jako profík......samozřejmě úplně osobní zkušenost s ním nemám a nechci ho pomlouvat jen mám takový dojem z toho co mi řekl a z jeho jednání Upraveno Červen 25, 2015 uživatelem desmond Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.