Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Error CE-36244-9

Johnnik

Otázka

Ahoj, chtěl jsem si dnes stáhnout hru Blacklight: Retributioin, ale mám problém stahují se mi jakoby dva balíčky jeden má cca 8GB a druhý update file má asi 2,5GB, a ten menší se mi nechce stáhnout a napíše mi chybu CE-36244-9, ten větší se mi stáhne, ale když jej chci spustit stejně potřebuje těch 2,5GB který nejdou stáhnout. Nevíte jak můžu postupovat? Už jsem to zkoušel vymazat vypnout PS a znovu stáhnout, ale pořád stejné...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

[TABLE=class: style-6, width: 777]

[TR]

[TD]CE-37732-2

CE-36244-9[/TD]

[TD]Downloaded data may have been corrupted during the download process[/TD]

[TD]Suggestion 1: Delete the content from home screen, then restart the system. Next, re-download the content from the Library.

Suggestion 2: If the error occurs again, review your local network settings. You can try change to a static IP and/or change your DNS server connection.

Suggestion 3: If the error occurs again there may be an issue with the PS4's hard drive (HDD).

• If you're using the original HDD, Go to [settings] > [initialization] > [initialize PS4] and try the PS4 initialization.
  • If you have previously changed the HDD, try using the original HDD.

If none of these suggestions resolve the error, please visit ourContact page to contact SCEA for additional technical support.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Odkaz ke komentáři

• 0

Taky mi to vyskakovalo a postupoval jsem podle bodu 1) nepomohlo ani bod 2) na bod 3) jsem se vykaslal a dal to stahnout po resetu znova a cekal a klikal stahnout az se to stahlo cele a nainstalovalo. Asi problem bude na strane Sony jelikoz mam verejnou IP tak nevim co tam vykobinujes a DNS 8.8.8.8 a 8.8.4.4 :cheesygrin:

Upraveno uživatelem maku
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu