Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Chyba hry, nebo PS4?

malving89

Otázka

Ahoj lidi. Mám PS4 cca týden a k ní jsem dostal i Bloodborne. Pecková hra, jenže mám pocit, že chvílema fakt nejede plynule, neseká se, jen jakoby takový miniseky, trhání, skoro nepostřehnutelný, ale třeba po půl hodině z toho slušně bolí hlava. Je to chyba hry, nebo to může bejt vadná konzole? Třeba u Dragon Age Inquizition je vše naprosto v pořádku (teda až na cut scény, ale to je známej problém na všech platformách), taky je to ale graficky míň náročná hra. Na druhou stranu, pokud by to bylo náročností hry a konzole by byla v pořádku.. jasně, Bloodborne je moc hezká hra.. ale přece to nemůže bejt výkonostně strop pro mašinu, která by měla přinášet top hry ještě pár let.

Takže se za prvé bojim, jestli je moje PSko v pořádku a za druhé - pokud ano, je to opravdu mašina na který si i za pár let zahraju plynule nový hry?

Díky za rady a názory.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

18 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

nejlépe sem dej odkaz na tvé video z hraní, takhle těžko soudit, sám píšeš že je to skoro nepostřehnutelný ale pak tě co toho bolí hlava což je divný. Bloodborne jede na 30fps, což já rád nemám ale člověk si zvykne, nic jiného mu ani na konzolích nezbývá. Mašina na které si za pár let zahraješ nové hry to určitě je, otázka je zda o kolik se ještě posune grafické zpracování, pokud ano tak maximálně 30 fps a možná ještě na úkor rozlišení. Výkon mašiny odpovídá ceně :)

Odkaz ke komentáři

• 0

Jedná se o chybu uživatele, konzole je v pořádku. Výkon konzole je přímo úměrný její ceně, ale zase si na ní zahraješ nové hry i za pět let, neboť budou přímo pro tu konzoli dělané. Nemůžeš chtít od konzole za desítku výkon herního PC za 30k.

Odkaz ke komentáři

• 0

Díky za reakce. Rozhodně nejsem nějak rozmazlenej a neočekávám výkon herního PC. To si budu taky sestavovat, PS mám kvůli tomu zážitku. Sednout na pohovku, otevřít pivko a pařit do rána. Když si ale koupim hru za 15 stovek, očekávám, že bude vyladěná a alespoň poběží plynule. Nemusim se kochat detajlama a honit fpska (60 fps kolikrát vypadá fakt hnusně, nepřirozeně), jde mi spíš o příběh, zábavu a hratelnost. Pokud má ale hra, která mé bejt jednou z vlajkovejch lodí ps4, takovýhle nedotažení, dost mě to mrzí. Na doktora to asi zatim neni, jak říkám, u jinejch her mi to nedělá a taky jedou na 30fps a krása pohledět. Ani větší seky mi nevaděj (dohrál sem GTA V na PS3 a tam člověk při rychlý jízdě taky musel přihmouřit oči :)) ). Tyhle dropy na hranici postřehnutelnosti jsou pro mě nejhorší, člověk, nebo aspoň konkrétně já, se na to podvědomě daleko víc soustředí. Videjko nahodim i když nic novýho z něj asi nevykoukáme, podle toho co říkáte. Každopádně díky za váš čas.

Odkaz ke komentáři

• 0
Ahoj lidi. Mám PS4 cca týden a k ní jsem dostal i Bloodborne. Pecková hra, jenže mám pocit, že chvílema fakt nejede plynule, neseká se, jen jakoby takový miniseky, trhání, skoro nepostřehnutelný, ale třeba po půl hodině z toho slušně bolí hlava. Je to chyba hry, nebo to může bejt vadná konzole? Třeba u Dragon Age Inquizition je vše naprosto v pořádku (teda až na cut scény, ale to je známej problém na všech platformách), taky je to ale graficky míň náročná hra. Na druhou stranu, pokud by to bylo náročností hry a konzole by byla v pořádku.. jasně, Bloodborne je moc hezká hra.. ale přece to nemůže bejt výkonostně strop pro mašinu, která by měla přinášet top hry ještě pár let.

Takže se za prvé bojim, jestli je moje PSko v pořádku a za druhé - pokud ano, je to opravdu mašina na který si i za pár let zahraju plynule nový hry?

Díky za rady a názory.

Skus vymenit HDMI kabel ;) popripade to skus na inom monitore/TV.. ale najprv skus ten kabel.

Odkaz ke komentáři

• 0

Je to normální, žádná chyba v PS4 není. :) Bloodborne ani tak netrpí na propady snímků za vteřinu jako spíš na propady časů těch snímků (Normálně se obnovuje snímek každých 33 ms, ale stává se, že někdy prostě dojde ke spožděni a snímek se objeví až po 50 ms.) To způsobuje ty divne záškuby. Časem si zvykneš. :D Navíc podle mě to opraví nějakou aktualizací. :D Více infa se můžeš dozvědět tady: http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-bloodborne-performance-analysis

Odkaz ke komentáři

• 0

me to dela u bloodborne taky, vsiml jsem si, ze se to stava, kdyz napr pri smrti vypnu hru a, pak kdyz ji druhej den, nebo pozdeji, zapnu, tak to vypise hlasku, ze hra nebyla radne ukoncena blabla... dam load posledni pozice, ktera zacina vzdy umrtim, a po nacteni u lampy jde hra takhle blbe...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu