Romix Odesláno Duben 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2015 Jak jiste vite, tak uz nejakou dobu je v Xboxu 360 nove "dlazdicove" menu. Drive v nem ale clovek mel daleko vetsi prehled, vse bylo lepe rozdelene. 1) Kdyz jsem chtel hledat, jake jsou nove arkady ke stazeni, nebyl problem. Ted je jedina moznost deleni podle abecedy. Ale co kdyz me zajimaji jen nove tituly a nechci kazdy tyden projizdet vsechny hry podle abecedy? 2) Taky nevidim uz nikde moznost vyhledavani Themes na pozadi xka. Zadny gamepictures, proste nic. 3) A co treba ruzne slevy pro gold? Prakticky vsechno uz clovek najde pouze na webovych strankach. Menu je totalne zpraseny a clovek v nem nic nenajde... Co si o tom myslite vy? Jste spokojeni? Podle me posledni atualizace neudelala nic, co by za to stalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlx_man Odesláno Duben 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2015 Mě osobně by vyhovovalo kdyby v My Games byly ikonky her rozdělený do více řádků než do jednoho, a třeba i menší. Když toho má člověk spoustu a něco hledá tak je to docela nepřehledný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Duben 28, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2015 V tomhle ma proste navrch PS Store... Ten Xbox marketplace je po posledni aktualizaci jednoduse receno v riti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos1 Odesláno Duben 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2015 (upraveno) Nesmíte mít CZ live, US live je naprosto v pořádku, ale na CZ mě to taky štve. Teď mám update konzole tak uvidim co se změní :D Edit: Tak po updatu se nic nezměnilo, jen asi přibylo v Account pod Download History " Purchase History", fakt pecka aktualizace teda :D :D :D Dashboard: 2.0.17349.0 Zde je co to bylo za update: Měla by vyjít aktualizace pro Xbox360, která přinese podporu pro větší externí úložiště, možnost vidět historii nákupu a stav účtu, a také možnost resetovat heslo. Upraveno Duben 30, 2015 uživatelem karlospajdos1 Editace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfic Odesláno Duben 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2015 A už je ten update, co umožňuje připojit externí disk venku ? Sorry za blbou otázku, ale jsem na koleji (takže u sebe nemám xko) a hooodně se na ten update těším :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Duben 30, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2015 Des... Jdu na PS4 a bude klid :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.