RedVous Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 mám takový dotaz,je možné si v psp nějak třídit obsah? mám v něm hodně programůl a her, tak jsem se chtěl zeptat jestli to jde nějak udělat že po najetí na pam.kartu se mi zobrazí 2 složky programy a např. hry? ať nemám pomíchané programy s hrama? díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 mám takový dotaz,je možné si v psp nějak třídit obsah? mám v něm hodně programůl a her, tak jsem se chtěl zeptat jestli to jde nějak udělat že po najetí na pam.kartu se mi zobrazí 2 složky programy a např. hry? ať nemám pomíchané programy s hrama? díky moc možná to pude v novým fw a vyjde 32gb karta a D_A se rozhodne to tak naprogramovat ve složce ISO a GAME:dozey: PS: možná že se mýlím...tohle jsem nikdy v životě nevyděl:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 myslis file manager ? :) skus program IR shell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 myslel že když otevře kartu...jako v xmb-game tak tam bude mít 2 složky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 SRY ZA ot: ALE KDY BUDE K DOSTANI TA 32 gb ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
desainerr Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 tak to bych taky rád věděl no zatím se musíme spokojit s 8gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 de to s programem iRshell... mam to ozkouseny.. muzes tam kopirovat, premistovat a mazat soubory ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 můžeš zkusit tohle http://dl.qj.net/Choice-v2.0.1.1-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/15483/catid/190 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.