MArval Odesláno Říjen 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2006 TAkze mam tu jeden zadrhel jednoho dne jsem skuil nakej soft na premenu fw....tak sem si tam nastavil 1.52,ale od toh dne uz ho nemuzu dat ani dolu ani nahoru,,,..kdyz schi updatnout nevidim zadny pismenka co to pise pri updatu jen ten tvar updatovaciho okna....a nemuzu to dat proste nahoru.....SKousel sem pres hry to updatnout pres kartu pres demo umd...nic... Tak se chi zeptat jestli nekdo newite o !!downgradu z 1.52!! Byl bych vam moc vdecentj a i bych ho klidne odmenil...necim treba penzne. PS:moje icq 261064842 nebo tel:775260492 DIk predem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Říjen 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2006 dyt je to jedno ne? vsak je to jen virtualni, ze nevidis pismenka to je divny to by se stat nemelo.... nevim nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MArval Odesláno Říjen 12, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2006 NO psp...ale asi se to proste prehodilo normalen..je to zapeklity...:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Říjen 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2006 musis to updatovat poslepu ... to se mi taky deje... kdyz omalem zmacknu update tak se mi to taky objevi bez pismenek ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Říjen 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2006 ..tak to zkus nejdriv vratit pomoci toho softu..(WAB VERSION CHANGER asi)..zpet na 1.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MArval Odesláno Říjen 13, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2006 NO jak to mam udelat na 1.52??tam prece homebrew nefacha!.---:-(a poslepu to nejde protze to pak da nakou hlasku...nakej error,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SackX Odesláno Říjen 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2006 No rád bych aby ste to vyřešili, protože mě právě de poštou PSP 1.52 a sem docela zmatenej z těch názvů devhook, hon c a podobný, možná by to chtělo ňákej stepbystep pro nový. Ta škola pro začátečníky, tam se sice dozvim hromadu věcí o downgradu ale dále si prej mam poradit (v čem spouštět hry atp..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Říjen 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2006 No rád bych aby ste to vyřešili, protože mě právě de poštou PSP 1.52 a sem docela zmatenej z těch názvů devhook, hon c a podobný, možná by to chtělo ňákej stepbystep pro nový. Ta škola pro začátečníky, tam se sice dozvim hromadu věcí o downgradu ale dále si prej mam poradit (v čem spouštět hry atp..) každe se to musel naučit já taky anikdo mi neradil zkus to sám budeš z toho mít radost aspoň že si na to přišel sám :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SackX Odesláno Říjen 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2006 No to se těšim, podle toho jak sou tady všichni pos***ý že tam něco skazej a už to nezapnou a čim novější výroba, tim je to horší. No tak to koštnu, dyštak to nacpu do mikrovlnky a pudu to vrátit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Říjen 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2006 tady je hromada navodu step by step... jestli to udelas presne jak to tu pise tak nehrozi brick... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Říjen 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2006 dej obnovit standartní nastavení......pomůže to......měl jsem to samý....kdysi jsem to tady řešil na fóru a natelogan mi tohle poradil a bylo to i s písmenkama.... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MArval Odesláno Říjen 14, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2006 dej obnovit standartní nastavení......pomůže to......měl jsem to samý....kdysi jsem to tady řešil na fóru a natelogan mi tohle poradil a bylo to i s písmenkama.... :D LOL mooooooc dekuju....twe tak jednoduchy...a je to neudelal....a pul roku sem musel bejt na 1.52 jak kreten mocc dekuju..co za to chces? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.