ccinkyda Odesláno Duben 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2015 Ahoj, chtěl bych si na PS4 koupit hru Trine 1 a 2 a našel jsem tam nějaký Trine Bundle, nevíte někdo co to obsahuje? Nic u toho napsáno není.. Mohlo by to obsahovat oba díly? U přiloženého videa u toho Bundle je ukázka jen na první díl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Duben 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2015 "Experience the entire Trine story with this bundle that includes Trine Enchanted Edition and Trine 2: Complete Story." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 miz012 Odesláno Duben 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2015 A na PS4 Trine Enchanted obsahuje i tu bonus misi, co se pro PS3 kupovala solo? Nikde to nemuzu najit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Duben 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2015 I když bych ho tam očekával, tak asi ne, protože u obou her píšou "15 levels". Ale jedničku mám jen na PS3, takže potvrdit to nemůžu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 miz012 Odesláno Duben 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2015 Hmm, ale kdyz zadas nazev toho levelu v googlu tak ti najde youtube video prave z Trine Enchanted :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 miz012 Odesláno Duben 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2015 hmm, tak to ma 16 kol... ;) Podle trofeji Volcano Master Complete the extra level After Finishing the game, load up your save and scroll to the right you will see level 16, climb the tower reach the top to get this trophy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dhoonza Odesláno Únor 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2016 čaute. Nevíte jak je to? Když jsem projel celou hru Trine Enchanted Edition znamená to, že jsem projel i dvojku? Ptám se protože, když najedu na PS Store na Trine 2 tak tam mám Purchased (koupeno), ale chybí tam Download a nejde to spustit. Tak jak to mám hrát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Únor 12, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2016 Enchanted je pouze remasterovaná jednička. S tím 2. dílem je to záhada, nemáš jí už uloženou v Library? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dhoonza Odesláno Únor 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2016 Tak byla v Library. Klikl jsem na ni, hodilo mě to na Store a už to šlo stáhnout a jede to. Je to zvláštní. Díky moc SAIXX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ccinkyda
Ahoj, chtěl bych si na PS4 koupit hru Trine 1 a 2 a našel jsem tam nějaký Trine Bundle, nevíte někdo co to obsahuje? Nic u toho napsáno není.. Mohlo by to obsahovat oba díly? U přiloženého videa u toho Bundle je ukázka jen na první díl
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.