shadow.wizard Odesláno Říjen 17, 2006 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2006 chlapi tak tahle hra mě vůbec nebaví100 ludi 100 chuti.. mna to bavi stale.
:.Dragunov.: Odesláno Říjen 17, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2006 jj me taky :-) Super...Ruuuznorody mise kraaaassa!
bobo Odesláno Říjen 17, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2006 no musim rict ze je to pekna hra ... ale zabugovana jak nic ... hory grafickych bugu a neviditelnych prekazek a jezdeni na koni se taky rado buguje ...
alesek__ Odesláno Říjen 21, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 21, 2006 bobo: jo mas pravdu dost to rozciluje ale v ty hře je něaký kouzlo kouzlo westernu :D tedka mluvim jako stara baba....ja tu hru uz dohral dvakrat a tedka jdu na minimise jako: plašení stádo krav, lovení a další cool mise furt v ty hre muzes neco delat treba hledani zlata a rejcem rozkopat...mír můj názor :wink: :wink: :D
bobo Odesláno Říjen 21, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 21, 2006 bobo: jo mas pravdu dost to rozciluje ale v ty hře je něaký kouzlo kouzlo westernu :D tedka mluvim jako stara baba....ja tu hru uz dohral dvakrat a tedka jdu na minimise jako: plašení stádo krav, lovení a další cool mise furt v ty hre muzes neco delat treba hledani zlata a rejcem rozkopat...mír můj názor :wink: :wink: :D haha mas naprostou pravdu ;) jeden kamos to nazval gta na koni :lol: :lol: a docela dobre to vystihl
Machmi Odesláno Říjen 26, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2006 Hru jsem stáhl z ftp, pařil asi 2 a půl hodinky a docela mě to vzalo :wink:
MikeM Odesláno Říjen 26, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2006 Ja to na PC dohral vse na 100%, tak jsem zvedavy jak to bude vypadat na PSP. Uz to mam stahnuty, ted uz jen dohrat toho "zatroleneho" Daxtera,hahaha.
prague77 Odesláno Říjen 27, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 27, 2006 hm, ja sem ted skoro na konci, souboj u lodi s tim knezem (reed tusim),porad se mu doplnuje zdravi, nevite co s tim?
Guest Anonymous Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 15, 2006 Tak sem to ted dotah domu tak uvidime jaky to bude az mi pride kryt
prague77 Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 15, 2006 uvidis, je to super :!: :mrgreen:
maraudik Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 15, 2006 hrali jste nekdo ps2 verzi?ja ji totiz dohral,tak me zajima jestli jsou tam ty mise stejny
Wimpy002 Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 15, 2006 Hele lidi kapku sem se zasek na misi zabiti Reeda, nejakej tip???
Ragnar Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 16, 2006 Myslim ze nejlepsi je do nej najizdet konem, to mu ubira asi nejvic...
Brento Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 16, 2006 Ja do Reeda porad strilel pistolkama, ale fakt porad, kdyz odbehnes nebo po nem prestanes strilet, zdravi se mu zacne doplnovat zpet proto sit sit...
andre.11 Odesláno Listopad 24, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2006 help plsss,delam posledniho bossa a kdyz uz byl skoro bez zivota(chvilku mi trvalo nez sem pochopil ze musim strilet zapalny sipy do toho zelenyho koure)tak mi ten pi**s utekl nejak na jakysi hradby neco co to je a strili na me zvrchu,kdyz do nej palim tak nic,navic s protejsi strany porad lozi po chvilkach dalsi pistolnici a tak nevim co mam delat,porad tam pobiham mezi tema kopcema zlata a nic me nenapada,heeeelp
Brento Odesláno Listopad 25, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2006 help plsss,delam posledniho bossa a kdyz uz byl skoro bez zivota(chvilku mi trvalo nez sem pochopil ze musim strilet zapalny sipy do toho zelenyho koure)tak mi ten pi**s utekl nejak na jakysi hradby neco co to je a strili na me zvrchu,kdyz do nej palim tak nic,navic s protejsi strany porad lozi po chvilkach dalsi pistolnici a tak nevim co mam delat,porad tam pobiham mezi tema kopcema zlata a nic me nenapada,heeeelpTaky sem ho nemohl oddelat, tak sem prisel na figl...Kdyz si stoupnes kousek pred tim typkem co ho mas zabit, tak abys na nej videl, tak aby na tebe nedostrelil. Do dynamitu co hazi pak nemusis strilet, hodi si ho na rimsu sam. No a pak si to dohral :D
Recommended Posts