Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nejde mi download


sx2000

Otázka

Na ps4 mi v pohode jede internet,muzu prohlizet store,stranky,youtube vsechno ale kdyz dam aktualizovat hru,nebo stahovat nove ps plus hry tak mi naskoci pouze prepare to download a za chvilku hlaska cannot download, ze jsem bez internetoveho pripojeni..ktere ale pritom jede.Ani restart nepomohl,mate nekdo tip jak na to?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

  • 0

divny divny...

jediny co me este napada ... zkusit ps4 pripojit kabelem .. muze nekdo mit novou wifinu na stejnym kanalu, bo zmenit kanal, nebo dat mtu rucne na 1400, pak jeste pripadne ps4 restartnout do safe modu a dat rebult db - obcas to taky lecos spraví..

víc už mě nenapadá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Mel jsem stejny problem, teda mam asi porad. Chtel jsem stahnout update pro zaklinace, cannot download. Zkousel jsem vsechno, nastaveni dns na psku, na routeru, kabel, wifi. Nic. Zkusil jsem tedy vytvorit wifi z telefonu a razem to slo. Sice jsem spotreboval tretinu FUPka, ale co se da delat. V psku chyba tedy nebude.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

me treba nejde aktivovat primarni ucty prez adsl od O2.. dycky musim dat mobil jako AP a jde to ..

prez adslko to jde tak po 5x restore licences .. a pak se to aktivuje ale nekdy je to i na 10x restore licenses :D router zkousenej i jinaci .. atd.. prez mobilni ap s datama od O2 dycky na prvni pokus..

je to nejaky mrdly.. mozna nejaky filtrovani - fup, qos na strane operatora...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Zdravím,

nechci kvůli tomu zakládat další téma, myslím že se to dá zařadit sem. Po updatu 2.51 nešlo nic stahovat což jsem vyřešil videem z první stránky. Stále tu však mám věci jako třeba stáhl jsem si 2 témata z obchodu, ale po stažení to píše jen waiting to install... když na to kliknu nic se neděje, jak je mám nainstalovat? tohle už mi dělá od předchozího updatu, kdy se změnilo to, že když jsem v tématech a dám získat další, hodí mě to do obchodu kde nic není.

PS: neví někdo, kde sehnat nějaké téma se zaklínačem proč tam dříve bylo a teď ne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
to s tim waiting for install se mi stalo taky, jedina moznost bylo hry smazat (savy zustavaj) a hry stahnout znova a nechat vyupdatovat... reset konzole atd nepomoh...

Jde jen o témata na pozadí, které jsem tedy odstranil, stáhl a znovu to jen čeká na instalaci, tak nevím asi si musím vystačit s tím co tam je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu