k3vadros Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 Hoj, koupil jsem si tenhle router, chtěl bych se zeptat, jestli mi někdo nemůže pomoct s konfigurací....děkuju.:? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 metrix.m Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 taky jsem ho měl a nepodařilo se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k3vadros Odesláno Prosinec 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 ...a jakej máš net? protože spousta lidí ho má jde jim to...:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k3vadros Odesláno Prosinec 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 Nikdo nepomůže? :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dzunk Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 muzu se zeptat co ti na tom nefacha jako ty ho ani nespojis s modemem nebo tak? jestli jo tak to je na vym poskytovateli protoz jestli ma napr upc tak ten ti povoli jen jednu IP adresu a jednu mac adresu osatni sou za priplatek takze jestli si dpopsud me llpres kabel napojeny napr pc k to melo jinou mac nez ten router tudiz to nepujde . zavolej na upc rekni jim mac adresu toho roueru a mohl by t jit........nejsme si uplne jistej ale za pokus nic nedas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k3vadros Odesláno Prosinec 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 muzu se zeptat co ti na tom nefacha jako ty ho ani nespojis s modemem nebo tak? jestli jo tak to je na vym poskytovateli protoz jestli ma napr upc tak ten ti povoli jen jednu IP adresu a jednu mac adresu osatni sou za priplatek takze jestli si dpopsud me llpres kabel napojeny napr pc k to melo jinou mac nez ten router tudiz to nepujde . zavolej na upc rekni jim mac adresu toho roueru a mohl by t jit........nejsme si uplne jistej ale za pokus nic nedas JJ, mám UPC...Takže jim mám zavolat aby mi povolili dvě IP, nebo mac? Jendnu kompu a jednu routeru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
k3vadros
Hoj, koupil jsem si tenhle router, chtěl bych se zeptat, jestli mi někdo nemůže pomoct s konfigurací....děkuju.:?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts