Eminator Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 pls urobil som sai pandoru a omilom som naformátoval kartu a stratil sa mieeprom.bin kto ho má pls nech mi ho pošlena e-mail: eminator@centrum.sk diki. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 pandoru můžeš obnovit i bez EEPROM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Eminator Odesláno Prosinec 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 no a je tu druhí problém nejde mi spustit bateri creator!! a nvm preco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mata Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 ale bez eeprom to zapise cislo 123.....9 :D a mas asi neco spatne nastaveny v recovery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 máš kernel na 1.50 ? mata ale to vůbec nevadí ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Yokozum Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 Vyskratuj baterku,a zadnej eprom nepotrebujes.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 Vyskratuj baterku,a zadnej eprom nepotrebujes.. proc by to delal ? ses blazen? staci stisknout [] a zapise se defaultne serial 12345678 a taky nepotrebujes zadnej eeprom a baterie funguje uplne v poho, jako kdyby jsi tam mel jakekkoliv jine cislo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Eminator Odesláno Prosinec 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 ale mne nejde zapnut batery creator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 a mas kernel 1.50 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Eminator Odesláno Prosinec 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 ano mám a skúšali sme to aj na iních psp a nejde to aj s 1gb kartu aj s 4 gb kartu a 2 gb kartu ani s jednu to nejde a skúšali sme to so 3fat psp a 1 slim psp a nič Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Eminator
pls urobil som sai pandoru a omilom som naformátoval kartu a stratil sa mieeprom.bin kto ho má pls nech mi ho pošlena e-mail: eminator@centrum.sk
diki.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts