Crime35 Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 Nazdárek lidičky, můžete mi někdo poradit co mám dělat když se nemůžu připojit na playstation network, půl roku mi to jelo a najednou nic. díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Květen 7, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 Co zkusit prohledat vlákna nebo internet podle chyby, kterou ti to vypíše než zakládat kvůli každý hlouposti nový topic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Crime35 Odesláno Květen 9, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2015 To je mazec , prostě to nejede. Nemám na to nervy psko jde do světa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MaraTFSI Odesláno Květen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2015 Jo to bude rozumnejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stanly91CZ Odesláno Květen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2015 Ahojky lidi mam ps4 s ps plus octen dnes mi dorazila ps3 muzu pouzit stejny ucet na 2 konzolich dik za odpoved . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Květen 15, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2015 Ano můžeš a to dokonce i na 3 zařízeních. PS4,PS3 a Vita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stanly91CZ Odesláno Květen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2015 diky :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Crime35
Nazdárek lidičky, můžete mi někdo poradit co mám dělat když se nemůžu připojit na playstation network, půl roku mi to jelo a najednou nic. díky za pomoc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.