MartanCJ Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 Dobrej lidi... akorát sem dostal Wii :D. Rád bych zjistil jak hrát pálené hry. Jak jsem z diskuzý tady pochopil tak díky ModChipu nejde updatovat FW... Něco jiného jak hrát pálené hry není? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gius Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 Firmware updatovat obvykle jde (mám wiinja v2) i s modchipem. Problém může nastat u nových her, jako třeba Super Mario Galaxy, které ve spojení s novým firmwarem (který si samy nainstalují) jsou schopné poznat, že tam modchip máš a nespustí se. Pokud je ale updatovatelný i ten modchip (např. wiinja je až od verze deluxe), tak to není problém a většinou už vyšel update firmwaru i pro chip, se kterým to všechno zase funguje. Jen se musí dát pozor na správný postup při updatu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MartanCJ Odesláno Prosinec 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 Firmware updatovat obvykle jde (mám wiinja v2) i s modchipem. Problém může nastat u nových her, jako třeba Super Mario Galaxy, které ve spojení s novým firmwarem (který si samy nainstalují) jsou schopné poznat, že tam modchip máš a nespustí se. Pokud je ale updatovatelný i ten modchip (např. wiinja je až od verze deluxe), tak to není problém a většinou už vyšel update firmwaru i pro chip, se kterým to všechno zase funguje. Jen se musí dát pozor na správný postup při updatu... díky.... přemýšlím že ale dokud nevýjde nějaký extérní loader zůstanu legal... no uvidím, ještě si to rozmyslím :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gius Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 Chipu bych se fakt nebál. Ale je to na tobě, v tom případě si budeš muset rozmyslet pár her do začátku (teda pokud nemáš opravdu dost peněz navíc:-) Wii Sports a Wii Play jsou jasná volba, pak bych ještě doporučil Resident Evil 4... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 díky.... přemýšlím že ale dokud nevýjde nějaký extérní loader zůstanu legal... no uvidím, ještě si to rozmyslím :) no moje slova ... ja jsem taky legal a docela mi to vyhovuje ... aspon si vychutnam vsechny hry do konce :D :D no ... a na ten loader taky jenom cekam :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 muWme Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 jak se rika "kdo se boji ser.. v sini" :-))) ja mam modcip uz cca 3/4 roku (Wiikey) a zatim naprosta spokojenost... i kdyz nejradeji hradju asi SPORT... ty z webu novinky atd vzdy jen vyzkousim a vickrat se k nim nevracim protoze sou porad a porad nove hry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MartanCJ Odesláno Leden 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 ty se bojíš být legál :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 ty se bojíš být legál :) tak trosku ... a navic se bojim ze to skonci tak ze si vypalim hru , zahraju si ji hodku dve a uz ji nepustim. S tim updatem ... ted uz existuji cipy ktere povoluji update fw ... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
MartanCJ
Dobrej lidi... akorát sem dostal Wii :D. Rád bych zjistil jak hrát pálené hry. Jak jsem z diskuzý tady pochopil tak díky ModChipu nejde updatovat FW... Něco jiného jak hrát pálené hry není?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts