dave23 Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 Cus, K vánocům jsem dostal ps3 ,ale překvapilo mě ,že v balení není usb kabel.Přítelkyně mi na to řekla,že ji personal obchodu vysvětloval že není potřeba že se to nabíjí jinak ale jak to už si nepamatuje:):).Je to kravina nebo ne díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mina Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 je to blbost, jinak nez pres usb to nenabijes, mimochodem ps3 jsem taky dostal na vanoce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dave23 Odesláno Prosinec 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 je to blbost, jinak nez pres usb to nenabijes, mimochodem ps3 jsem taky dostal na vanoce ok ,díky moc to me docela s... myslíš ,že mi daj novej :) nebo mám prostě smůlu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 el-barto Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 Podle mě ti k tomu musí dát ten usb kabel a když ne, tak zboží můžeš vrátit do 14-ti dnů bez udání důvodu ;) a pak ho koupit jinde :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maslo1468621435 Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 Cus,K vánocům jsem dostal ps3 ,ale překvapilo mě ,že v balení není usb kabel.Přítelkyně mi na to řekla,že ji personal obchodu vysvětloval že není potřeba že se to nabíjí jinak ale jak to už si nepamatuje:):).Je to kravina nebo ne díky za odpověď V baleni musi byt usb kabel na joy,lebo ma specialnu koncovku,mozes ho nabijat aj na pc,ked nemas pusteny zrovna playstation.Ja ho nabijavam na mac:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 Jde jenom přes USB kabel... a nevim co máš za pack, já Starter pack a tam jsem ho měl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dzunk Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 usb kabel ma ejt v kazdym baleni ja mam norm pack a tam taky byl ale myslim ze to neni problem tudle koncovku ma hodne mp3 prehravacu napr zen nebo creative a taky je u fotaku a taky u psp je to kabel myslim A-B mini a ja ho mam doma si desetkrat protoze se mi hrozne sesel dycky ho dostanu k new elektronce mel sem ho u mp3 psp ps3 dalsi mp3 atd proste se dma porozhlidni urcite tam jeden taky budes mit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gorgar91 Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 Presne ako vravi Psp , aj ked si ho nedostal , ten kabel sa da kupit v pohode do 100 sk .. co je malo .. a doma ich mam asi 10 co som ku vsetkemu taky kabel dostal ... a k teme ja si tiez nabjam ovladace na kompe ... tie mam castejsie pustene ako PS > Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dave23 Odesláno Prosinec 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 :thx:Dekuju vsem moc za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dave23
Cus,
K vánocům jsem dostal ps3 ,ale překvapilo mě ,že v balení není usb kabel.Přítelkyně mi na to řekla,že ji personal obchodu vysvětloval že není potřeba že se to nabíjí jinak ale jak to už si nepamatuje:):).Je to kravina nebo ne díky za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.