dave23 Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2007 Cus, K vánocům jsem dostal ps3 ,ale překvapilo mě ,že v balení není usb kabel.Přítelkyně mi na to řekla,že ji personal obchodu vysvětloval že není potřeba že se to nabíjí jinak ale jak to už si nepamatuje:):).Je to kravina nebo ne díky za odpověď Citovat
0 mina Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2007 je to blbost, jinak nez pres usb to nenabijes, mimochodem ps3 jsem taky dostal na vanoce Citovat
0 dave23 Odesláno Prosinec 25, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2007 mina napsal: je to blbost, jinak nez pres usb to nenabijes, mimochodem ps3 jsem taky dostal na vanoce ok ,díky moc to me docela s... myslíš ,že mi daj novej :) nebo mám prostě smůlu:) Citovat
0 el-barto Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2007 Podle mě ti k tomu musí dát ten usb kabel a když ne, tak zboží můžeš vrátit do 14-ti dnů bez udání důvodu ;) a pak ho koupit jinde :). Citovat
0 Maslo1468621435 Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2007 dave23 napsal: Cus,K vánocům jsem dostal ps3 ,ale překvapilo mě ,že v balení není usb kabel.Přítelkyně mi na to řekla,že ji personal obchodu vysvětloval že není potřeba že se to nabíjí jinak ale jak to už si nepamatuje:):).Je to kravina nebo ne díky za odpověď V baleni musi byt usb kabel na joy,lebo ma specialnu koncovku,mozes ho nabijat aj na pc,ked nemas pusteny zrovna playstation.Ja ho nabijavam na mac:) Citovat
0 WItekS Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2007 Jde jenom přes USB kabel... a nevim co máš za pack, já Starter pack a tam jsem ho měl... Citovat
0 Dzunk Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2007 usb kabel ma ejt v kazdym baleni ja mam norm pack a tam taky byl ale myslim ze to neni problem tudle koncovku ma hodne mp3 prehravacu napr zen nebo creative a taky je u fotaku a taky u psp je to kabel myslim A-B mini a ja ho mam doma si desetkrat protoze se mi hrozne sesel dycky ho dostanu k new elektronce mel sem ho u mp3 psp ps3 dalsi mp3 atd proste se dma porozhlidni urcite tam jeden taky budes mit Citovat
0 Gorgar91 Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2007 Presne ako vravi Psp , aj ked si ho nedostal , ten kabel sa da kupit v pohode do 100 sk .. co je malo .. a doma ich mam asi 10 co som ku vsetkemu taky kabel dostal ... a k teme ja si tiez nabjam ovladace na kompe ... tie mam castejsie pustene ako PS > Citovat
0 dave23 Odesláno Prosinec 25, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2007 :thx:Dekuju vsem moc za rady. Citovat
Otázka
dave23
Cus,
K vánocům jsem dostal ps3 ,ale překvapilo mě ,že v balení není usb kabel.Přítelkyně mi na to řekla,že ji personal obchodu vysvětloval že není potřeba že se to nabíjí jinak ale jak to už si nepamatuje:):).Je to kravina nebo ne díky za odpověď
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.