Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Dá se nabíjet sixasis jinak než usb kabelem?

Otázka

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Cus,

K vánocům jsem dostal ps3 ,ale překvapilo mě ,že v balení není usb kabel.Přítelkyně mi na to řekla,že ji personal obchodu vysvětloval že není potřeba že se to nabíjí jinak ale jak to už si nepamatuje:):).Je to kravina nebo ne díky za odpověď

V baleni musi byt usb kabel na joy,lebo ma specialnu koncovku,mozes ho nabijat aj na pc,ked nemas pusteny zrovna playstation.Ja ho nabijavam na mac:)

• 0
Odesláno

usb kabel ma ejt v kazdym baleni ja mam norm pack a tam taky byl ale myslim ze to neni problem tudle koncovku ma hodne mp3 prehravacu napr zen nebo creative a taky je u fotaku a taky u psp je to kabel myslim A-B mini a ja ho mam doma si desetkrat protoze se mi hrozne sesel dycky ho dostanu k new elektronce mel sem ho u mp3 psp ps3 dalsi mp3 atd proste se dma porozhlidni urcite tam jeden taky budes mit

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu