topmen Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 Robil som vsetko podla navodu tu na stranke , takze mam 3.71m33-4 ale nejdu mi hry. su v folderi x/ISO ked idem do GAmes a dam MS tak vypise : there are no files. Pls help! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mata Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 naformatuj kartu, prejmenuj hru treba na hra.iso (aby mela kratsi nazev) ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 topmen Odesláno Prosinec 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 uz som skusal psp som dostal vcera , iso mi nezobrazovalo ani 3.52m33 skusal som viac hier , mam 32mb kartu original k value pack isa mi uz ikazuje ale nejdu spustit error : 80020130 mam umd v mechanike Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lexicon Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 Ohledne toho neukazovani her v menu. Taky se mi to stava u her z torrentu, staci vetsinou jenom nazev ISA prejmenovat na nejakej normalni kratsi bez znaku ktery PSPcku nechutnaj (ruzny hranaty zavorky, dalsi tecky v nazvu souboru a podobne). K tomu proc nejdou spustit... Nastav si ve VSH menu UMD ISO MODE na M33 driver. Do VSH menu se dostanes pomoci tlacitka Select na hlavni obrazovce PSP... Pokud nejde ani to tak zkus zmenit na Sony NP9660 driver. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 1) prejmenovat nazev na kratsi 2) nastavit UMD ISO MODE na SONY NP 9660, ne na M33 driver jak tu nekteri jedince radi.. pod M33 jde 60% her, pod SONY jde to co jde na M33 + dalsich 39% her ;) 3) nekdy spatnou kartu (vetsinou modry sandisk) - doporucuji stale formatovat na ruzne zpusoby a karta se mozna probere .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 topmen Odesláno Prosinec 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 skusal som UMD iso mody,kartu mam tu co bola k psp 32mb , a iso mam demo , nazov isa som dal ss.iso , stale nejde. Skusim kupit kartu 4gb a uvidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hipox Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 Jj, kupuj SanDisk, a pls jaká iso hra se ti vejde na 32mb kartu? Žádnou jsem nenašel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 topmen Odesláno Prosinec 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 lumines , dema , pinball_japan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 demo hry se ovsem nedavaj do slozky ISO..ale nak do PSP/GAME/slozka s ebootem...nebo tak nak to je nevim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hipox Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 Jj, dema jsou do GAME ale on řeší iso... hele jak se jmenuje ten soubor co ho dáváš do složky ISO? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 topmen Odesláno Prosinec 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 ss.iso atd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lamkenzie Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 Ahoj,mam problem.Dneska jsem stahl gta:vcs.V pohode hraju.Vymazu a za hodku se rozhodnu dat ji zpatky.Zkusim zapnout,a napise mi tu chybu 80020148.Kartou to asi nebude,ostatni hry jdou v pohode.Nastaveny mam vsechno tak ja pisete vyse.Jo a mam 3.71 m33-v2 EDIT:Tak prosim nereagujte.STACILO JEN PREPSAT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lexicon Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 2) nastavit UMD ISO MODE na SONY NP 9660, ne na M33 driver jak tu nekteri jedince radi.. Psal jsem at nastavi M33 a kdyz nepujde tak at zkusi ten Sony NP9660. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 1) vzdy SONY NP9660 2) nejdriv pises ISO a pak demo, tak co teda? si protirecis! ISO jsou jen plne hry, ne dema, naopak dema nejsou ISO.. 3) pokud jsi to stahl jako ISO a mas CFW, hod to do x:\ISO\hra.iso 4) je to demo? Pak to hod do X:\PSP\GAME\LibovolnyNazevHry\EBOOT.PBP (prejmenuj to tvoje ss.iso na eboot.pbp) ;) to lamkenzie: nastav v recovery UMD ISO MODE na SONY NP 9660 :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 topmen Odesláno Prosinec 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 mam demo v isu chapes? dead to rights demo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 myslim ze demo nemuze bejt ISO...teda aspon ne na PSP.. ...nebo snad jo.? :blink2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 topmen Odesláno Prosinec 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 http://rapidshare.com/files/8456004/32MBCardGames.part1.rar.html heslo: upbytigers skusal som veci z tohto packu(su tam aj dema v iso) staci mat len part1 vacsinu ti v poho rozbali pls niekto vyhrabte svoju 32mb kartu a vyskusajte ci Vám idu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 topmen Odesláno Prosinec 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 pls vyskusajte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 topmen Odesláno Prosinec 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 thx ochotnym ludom , uz ide mal som poskodene isa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kubeja Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 1) prejmenovat nazev na kratsi2) nastavit UMD ISO MODE na SONY NP 9660, ne na M33 driver jak tu nekteri jedince radi.. pod M33 jde 60% her, pod SONY jde to co jde na M33 + dalsich 39% her ;) 3) nekdy spatnou kartu (vetsinou modry sandisk) - doporucuji stale formatovat na ruzne zpusoby a karta se mozna probere .. to neni pravda ja jsem měl nastavene SONY NP 9660 a jela mi tam jen jedna hra ze tří a když jsem dal M33 Driver jely tam všechny :psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 topmen: Pouzivej EDIT..:!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
topmen
Robil som vsetko podla navodu tu na stranke , takze mam 3.71m33-4
ale nejdu mi hry.
su v folderi x/ISO
ked idem do GAmes a dam MS tak vypise : there are no files.
Pls help!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
20 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts