Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pirátství na Ps4 započalo!


craig27

Recommended Posts

je o tom clanek i na wololo, ze to vyzkouseli a fakt to jede, je otazkou casu nez unikne sw pro raspberi pi, kerym se to dela :) sony bych se moc nebál... konkretniho typka nenajdou, unikne to do sveta a misto prodeje slotů :D si budem prodávat kopie flash pameti s aktivovanejma hrama a image disku .. :D celkem super varianta.. :) jedina nevyhoda bude ze to nejde hrat pak online - pac by se cloveku udelali zamecky u her... ban pska clovek resit nemusi pac ve svym bude mit nahrany id toho z keryho je ta hra vzata... :)

kazdopadne to neumozni spoustet zadny homebrew.. jenom sony zapomnel chranit proti prepisu flash pamet na zakladovce... takze zas chybka... :) a sony a brazilie.. podle me zeme kde je pravo totalne nevymahatelny co se tohohle tyce..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V těchto částech světa se příliš nevyznám, ale kolik u nich stojí XOne, nebo takové herní PC? Jestli tam PS4 stojí 40k, tak místo herního PC bych si raději koupil hezký sporťák .. :)

Abych nebyl OT, tak si osobně myslím, že už o tom Sony ví a další kusy, které půjdou z výrobní linky budou mít ochranu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je možný že vyjde nová revize a tam to opravěj.. protože vlastně skoro k žádnýmu prolemení nedošlo.. každá hra mů svůj privatni klič, uz to nebude jako ps3 kde byl jeden desifrovaci klic pro vsecko atd...

tusim ze brazili e ma sileny cla na import veci z jinejch zemi jestli si to dobre pamatuju takze vetsina dovozovejch veci bude za hrozny prachy, vim ze se tam donedavna prodavala ps2 pac ta nebyla tak draha... ( nez doslo k ukonceni vyroby)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem třeba přešel z pc her na ps4 i kvůli tomu že ty hry se daji poté prodat, což u pc her je trochu problém když je hra vázána většinou k účtu napr. Steam...uvidime jak se k tomu Sony postaví ale řekl bych ze vyroba dalších konzolí bude s novou paměti.tak to bylo i u psp kdo je pametnik jako já tak pamatuje :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kdo kupuje stejne si urco hry kupovat neprestane :) tuna lidi si kupuje hry na ps3 ted i v minulosti ikdyz hack uz je x let, to samy na pc.. a sou lidi kery si nic nekoupej..

uvaha vymahacu prav - stazeny hry = ušly prodeje je uplně mimo..

uvidime uvidime.. ani u ps3 kera je hackla se nepovedlo fejknout trofeje tak aby se dali syncnout zpet do psn.. daj se upravit ale jenom lokalne..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu