MartinGTA Odesláno Květen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2015 Potřebuji pomoci s mou PS3. Je tam čistě nový harddisk. Snažil jsem se tam dát software ale absolutně ho nechce přijmout. Díval jsem různé návody ať už na fórech, přímý návod od PlayStationu, návody na youtube atd. ale nic s toho nefunguje.Formát USB klíče je FAT32. Všechny položky jsou napsány velkými písmeny a správně uložené, software je přímo se stránky Playstationu. Zkoušel jsem už i Safe mode ale nikam jsem se nepohnul. Konzoli PS3 mám poprvé proto si s tím nevím rady. Do servisu nemám jít jako protože tady ve městě žádný není. Přikládám i video s daným problémem. https://www.youtube.com/watch?v=7ikU3AEx3Xs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Květen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2015 Možná je problém v tom novém HDD. Co to je za disk? Když tam vrazíš zpátky ten původní zformátovaný disk, tak se instalace provede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinGTA Odesláno Květen 13, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2015 (upraveno) Ono já původní disk nemám protože ta konzola je koupená z bazaru. Jakej je tam disk ti nemůžu říct protože jsem já šikula ten šroubek tak přítahnul že ho neumím vyndat :D Tak sa mi to podarilo! Ide o tento HDD: Upraveno Květen 13, 2015 uživatelem MartinGTA Informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Květen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2015 Pokud to čtu dobře, tak je to 500GB, SATA3, 7200 rpm, to by mělo být papírově ok. Možná zkus pogooglit, jestli někdo nemá problémy s tímto konkrétním diskem a PS3. Jinak bych asi zkusil připojit jinou flashku a pak případně jinej HDD. Víc ti neporadím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinGTA Odesláno Květen 13, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2015 Flashky jsem tam napojil už 4 a pořád nic. Všechny měli formáty FAT32. Jinej HDD nemám, jedině že bych nějakej koupil. Žádnej problém jsem na netu ohledně totohle HDD nenašel. HDD: Hitachi 7k500 Každopádně díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Květen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2015 Jinak jestli jsi tu PS3 kupoval bez disku, tak to možná někdo prodával právě z toho důvodu, že mu tam ten HDD taky nešel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinGTA Odesláno Květen 13, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2015 Ne, PS3 byla kupovaná přímo s tímhle HDD, ten co tam byl jsi pán ponechal protože na něm měl dost her atp. Tak dokoupil tenhle a řekl mi že tam je třeba ješte nainstalovat software, ale nejde to jak to je vidět z videa. Já jsem viděl i video na YouTube, tam ta část kde mi to začne vyhledávat tam nastane chyba, mělo by to vypsat ať podržím START + SELECT 5 vteřin ale ono to začne automaticky něco dělat a pak se prej nic nenašlo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Květen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2015 Tak bych to tomu pánovi hezky vrátil :) No napadá mě ještě zkusit stáhnout ten firmware znovu a třeba z US stránek, jestli není problém v tom souboru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogg Odesláno Září 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2015 Nebo je chyba v USB portech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.