Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PS3 problém


MartinGTA

Recommended Posts

Potřebuji pomoci s mou PS3. Je tam čistě nový harddisk. Snažil jsem se tam dát software ale absolutně ho nechce přijmout. Díval jsem různé návody ať už na fórech, přímý návod od PlayStationu, návody na youtube atd. ale nic s toho nefunguje.Formát USB klíče je FAT32. Všechny položky jsou napsány velkými písmeny a správně uložené, software je přímo se stránky Playstationu. Zkoušel jsem už i Safe mode ale nikam jsem se nepohnul. Konzoli PS3 mám poprvé proto si s tím nevím rady. Do servisu nemám jít jako protože tady ve městě žádný není. Přikládám i video s daným problémem.

https://www.youtube.com/watch?v=7ikU3AEx3Xs

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono já původní disk nemám protože ta konzola je koupená z bazaru. Jakej je tam disk ti nemůžu říct protože jsem já šikula ten šroubek tak přítahnul že ho neumím vyndat :D

Tak sa mi to podarilo! Ide o tento HDD:

post-76159-14687184725252_thumb.jpg

Upraveno uživatelem MartinGTA
Informace
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud to čtu dobře, tak je to 500GB, SATA3, 7200 rpm, to by mělo být papírově ok. Možná zkus pogooglit, jestli někdo nemá problémy s tímto konkrétním diskem a PS3. Jinak bych asi zkusil připojit jinou flashku a pak případně jinej HDD. Víc ti neporadím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ne, PS3 byla kupovaná přímo s tímhle HDD, ten co tam byl jsi pán ponechal protože na něm měl dost her atp. Tak dokoupil tenhle a řekl mi že tam je třeba ješte nainstalovat software, ale nejde to jak to je vidět z videa. Já jsem viděl i video na YouTube, tam ta část kde mi to začne vyhledávat tam nastane chyba, mělo by to vypsat ať podržím START + SELECT 5 vteřin ale ono to začne automaticky něco dělat a pak se prej nic nenašlo..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu