flesh light Odesláno Květen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2015 (upraveno) Jsem zvědav až se objeví ty brýle a helma. Já jsem zatím pořídil :Castle storm 3D,200kč a uplně nádhera,používám brýle co byly u TV.Naposledy jsem hrál 3D Swat asi před 10 lety.Musím říct,že je to tedy hodně chytlavá věc. Byl bych dost zvědav zda by měl možnost zapnout 3D i nějaký horor. Upraveno Květen 13, 2015 uživatelem flesh light Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3ps3 Odesláno Květen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2015 Daylight je horor ve 3D a ještě vim že je ve 3D trine 1,2 a sniper elite 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Květen 22, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2015 Zjistil jsem,že ta TV pan-Viera má nějaké pasivní brýle a po zapnutí ovladačem na 3D to udělá rozhozením obrazu 3D dost slušně jako ty elektronicé brýle,skoro k nerozeznání kvalitou.Jen se to musí správně nastavit,pokud to jde.Nicméně to jde ovladačem hodit do 3D každá hra i každý film,takže i Call of duty a Old Blood. Musím říct,že tedy vypadá to parádně akorát nějak zatáhnout rozmazané okraje v nastavení tv,ale to nefungje je začerněné,ale i tak to vypadá uplně stejně v Trine i u všech dalších her.Čím více se přidá 3D tím vice je obraz okolo rozmazaný,takže je otázka zda to jde nějak vyhladit ty duchy. Je skvělé,že to jde u všech filmů i dokumentů. Také to máte někdo u TV tyto 3D brýle,přiložené? Protože pokud ano,tak máte na ovladači 3D a to ZMÁČKNĚTE normálně u jakékoliv hry a ta NEMUSÍ VŮBEC jako Trine to podporovat a a sama se hodí do 3D rozhozením obrazu.Samozřejmě i u 3D IMAX jsou okraje někdy rozmazané jako duchové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.