flesh light Odesláno Květen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2015 (upraveno) The connection to the server has been lost..problem with connection to the network or playstation network. Suggested action OK Test připojení v PS4 proběhlo vše v pořádku. chyba :NP-31901-1 Přitom jsem normálně na internetu a hraju War thunder.Zkoušel někdo tuhle hru,Secret ponchos?Mám tento účet nastaven v PS4 jako hlavní a je u něho žlutý křížek,že zaplacené a spuštěné plusko na dva dny. http://console-forum.net/archive/index.php/t-173568.html Stáhnul jsem to znova a taky pořád to samé a jak poznám,že mám puštěné to plusko?Ono se to samo spustilo na dva dny zdarma,když jsem na to kliknul a žádnou další registraci to už nechtělo.Normálně se k tomu účtu udělal křížek a stejně ta hra nejde. Upraveno Květen 16, 2015 uživatelem flesh light Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Květen 16, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2015 (upraveno) ..................už to funguje a uplně u jinýho účtu kde plusko vůbec nemám.Přitom to nešlo několik večerů.Prostě se to samo neustále odpojuje tím to bude. Upraveno Květen 17, 2015 uživatelem flesh light Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.