tokyno Odesláno Květen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2015 Už zítra se dočkáme oficiálního představení NHL 16. Doufám, že se vrátí všechny módy, které v NHL 15 chyběli, hlavně tedy EASHL. https://twitter.com/easportsnhl/status/599303314455601153 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Květen 19, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2015 První informace odhaleny! https://www.easports.com/nhl/features/nhl-16. Mě osobně těší hlavně EASHL! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MacLuke Odesláno Květen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2015 Buď jsem to přehlídl nebo mám takový pocit, že o klasické sezóně nepadlo ani slovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Květen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2015 Mě stačí jak to bude trochu vychytanější. 15 mi přišla příliš umělá uvítal bych více taktickeho boje jak v reálu napr. přesilovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Květen 19, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2015 Já doufám, že vychytají aby nebyly "score pozice". už mě nebaví, jak každej druhej v HUT hraje jen na to, najíždí si na furt stejný místa stylem autíčko / objedu všechno a všechny a střílí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 Přesně to taky ....nebo stejne kličky a vždy gól ... Realističtější by bylo kdyby to gólman pouštěl jak kdy ...z různých pozic právě ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Červen 4, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2015 EA odpovídá na otázky ohledně NHL 16 zde: https://www.easports.com/nhl/ask Díky tomu se dozvídáme spousty nových informací. Doporučuju přečíst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heblik Odesláno Červen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2015 Tak se tam za me zeptej zda hra pobezi v 1080p a ne jen ve srackovych 720p a ty jejich videa pred utkanim snad v 480. Anglictinou bohuzel tak nevladnu. Diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Červen 18, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2015 Nový oficiální trailer z E3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Červen 19, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2015 na bonuswebu zveřejnili první dojmy z hraní: http://bonusweb.idnes.cz/nhl-16-dojmy-z-hrani-0nm-/Preview.aspx?c=A150618_174113_bw-xboxone-preview_srp Nemůžu se dočkat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Červen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2015 Více než z toho článku, se člověk dozví z odpovědí vývojářů https://www.easports.com/nhl/ask Rozhodně tam nejsou všechny módy, jak tvrdí na idnes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Červen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2015 (upraveno) No hlavně že je tam EASHL a pro spoustu lidí důležitý co-op (jen ve VS modu). Engine je dobrý, bohužel v NHL 15 bylo spoustu věcí co se týče gameplaye špatně. Pokud to potuní, vychytají bude to dobré. ONLINE: EASHL je konečně back, v nějakém rozhovoru byla zmínka i o tom, že konečně budou nové servery. To, že v EASHL nebude dále možno rozdělovat body (rychlost, střelba, síla) ale bude systém "class" vidím jako dobré rozhodnutí. Pomůže to vyvážit hru, kdy už nebudeme potkávat malé hráče, s agilitou rychlostí a zrychlením až ke stropu a ještě bez možnosti je srazit protože mají i velkou stabilitu. To byla prostě kravina a hráli tak pak všichni. Navíc jsem si z nudy půjčil PS3 a NHL15 abych mohl hrát EASHL. Mám nováčka a vůbec si neprdnu teď, protože všichni jsou Legendy 3. Proto se mi líbí systém "class" ještě více. Pokud konečně dokážou zabránit tomu aby se dávali góly neustále stejným způsobem bude to snad konečně dobrej ročník kdy se hodně lidí vrátí. HUT zkusím, ale tentokrát do toho už nedám ani korunu. To je fakt šílenost. Teď už jen počkat na pořádnou gameplay ukázku a doufat :) Upraveno Červen 19, 2015 uživatelem Luckass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Červen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2015 Už zítra se dočkáme oficiálního představení NHL 16. Doufám, že se vrátí všechny módy, které v NHL 15 chyběli, hlavně tedy EASHL.https://twitter.com/easportsnhl/status/599303314455601153 Zde je to také v CZ: www.easports.com/cz/nhl/features/nhl-16 + další článek CZ www.easports.com/cz/nhl/novinky/2015/nhl-16-feature-set Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Červen 19, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2015 Přesně jak říkáš, to že v EASHL nepujdou rozdělovat body do jednotlivých kategorií je obrovský plus, protože ty špunti s rychlostí blesku byli neskutečný a pěkně mě to nasíralo. Stejně jako mě teď nasírají ty skore pozice. Hlavně v HUT, jsem tam v první divizi (nedal sem do toho ani korunu, a neplánuju to :D ) a 90% hráčů se do tý divize dostalo jen díky tomu, že objíždí jak autíčka na skore pozici, ze který ti prostě ten gol někdy dají. Tohle je potřeba vychatat, pak věřím že to bude bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Červenec 10, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2015 Leaknul gameplay z E3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Červenec 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2015 To by me zajimalo, co v tom EA celej rok delali, kdyz to vypada totozne jako 15. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiza Odesláno Červenec 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2015 spíš ty co to hráli na demu to hrají jak NHL 2015 nemůžeš to přece z ukázky porovnat fotbal bude taky stejný ale chápu chceš tam víc stínů a odrazů od reklam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Červenec 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2015 Ja bych ocenil kdyby nebylo na každý zápas vyprodáno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Červenec 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2015 Graficky není co měnit, akorát mění pre-game, tzn. maskoty a podobné věci, které snad nikdo po odehrání pár zápasů ani už nevnímá. Já tedy určitě ne. Upravují hratelnost, přihráváky, už nepůjde spamovat pokecheck jak retard. Tlačítko L2 (vision control) ti umožní nově jako obránci udělat normální krok s pukem na modré a ne jak šašek se točit dokola. Půjde hrát za brankaře, prostě bude tam vše co v TECH DEMU nazvaném NHL 15 nebylo. Ramjesh (nesnáším ho ) má v týmu Bena, který komunikuje na fórech a to je snad prvně kdo to někdo z EA Vancouver teamu dělá. Dost pozitivní. Prostě NHL 15 byl shit , nedokončená hra, nemělo to vůbec vyjít ale vyšlo a HUT jim vydělal miliony (USD). NHL 15 stálo 60 USD, NHL 16 se všemi mody a hlavně EASHL bude za 80 USD. EA je banda managerů co to dělá už jen pro prachy a ne pro hráče a prachy. Pokud bude gameplay dodělaný, testovaný a kvalitní + EASHL = jistá koupě. Hokej je nejvíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Červenec 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2015 To ad muj prispevek: Samozrejme jsem nemel na mysli grafiku. Ale i z toho dvouminutovyho videa bylo videt, ze veci, ktere me stvou v hratelenosti v 15, me budou rozcilovat i v 16. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heblik Odesláno Červenec 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2015 Vylepsit se da i grafika. Napr, ze ji daji do 1080p a ne do archaickeho 720p a ty uvodni filmecky pred zapasem ty snad bezely jeste v nizsim. Histe grafika hru nedela, ale tohle ma byt zaklad u sportu na novych konzolich a pokud to neumi tak at to ti nymandi nedelaji. Od te doby co sefuje hokeji ten podelanej Ind , ktery muze tak hrat kriket jde NHL uplne do kopru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiza Odesláno Červenec 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2015 mě spíš zajímá hratelnost a to až nastavím atributy podle sebe a ne jak je mají na tom demu nastavený oni - a hlavně jak mě to dokáže překvapovat i po xtým hraní a hlavně člověk který to dostane na 5 minut ještě demo prostě to nemůže umět ovládat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Červenec 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2015 Nový trailer v podstatě o tom, že půjde dělat úkroky... což zní možná až směšně ale dopad na hratelnost to bude mít značnou ! Overhead gameplay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Červenec 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2015 wow to vypadá dost dobře, už se nemůžu dočkat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djsilent Odesláno Červenec 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2015 mne vadi od snad 2004, ze vsichni hraji ala styl zametac, porad jen radoby vypichuji puk, to s hokejem nema nic spolecneho, hraj jsem ho v realu 15 let aktivne,a toto je trapas, hraje takto snad kazdy, doufam, ze toto vychytaji a bude to poradny hokej dle realu, online kdyz s nekym hraju a on jen zameta a klickuje jak ♥♥♥♥♥♥ vypinam.V realnym nhl by si takto solovat nikdo ani neprdnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.