Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nhl 16


tokyno

Recommended Posts

  • Odpovědi 344
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

No hlavně že je tam EASHL a pro spoustu lidí důležitý co-op (jen ve VS modu). Engine je dobrý, bohužel v NHL 15 bylo spoustu věcí co se týče gameplaye špatně. Pokud to potuní, vychytají bude to dobré.

ONLINE: EASHL je konečně back, v nějakém rozhovoru byla zmínka i o tom, že konečně budou nové servery. To, že v EASHL nebude dále možno rozdělovat body (rychlost, střelba, síla) ale bude systém "class" vidím jako dobré rozhodnutí. Pomůže to vyvážit hru, kdy už nebudeme potkávat malé hráče, s agilitou rychlostí a zrychlením až ke stropu a ještě bez možnosti je srazit protože mají i velkou stabilitu. To byla prostě kravina a hráli tak pak všichni.

Navíc jsem si z nudy půjčil PS3 a NHL15 abych mohl hrát EASHL. Mám nováčka a vůbec si neprdnu teď, protože všichni jsou Legendy 3. Proto se mi líbí systém "class" ještě více.

Pokud konečně dokážou zabránit tomu aby se dávali góly neustále stejným způsobem bude to snad konečně dobrej ročník kdy se hodně lidí vrátí.

HUT zkusím, ale tentokrát do toho už nedám ani korunu. To je fakt šílenost.

Teď už jen počkat na pořádnou gameplay ukázku a doufat :)

Upraveno uživatelem Luckass
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už zítra se dočkáme oficiálního představení NHL 16. Doufám, že se vrátí všechny módy, které v NHL 15 chyběli, hlavně tedy EASHL.

https://twitter.com/easportsnhl/status/599303314455601153

Zde je to také v CZ:

www.easports.com/cz/nhl/features/nhl-16

+ další článek CZ

www.easports.com/cz/nhl/novinky/2015/nhl-16-feature-set

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně jak říkáš, to že v EASHL nepujdou rozdělovat body do jednotlivých kategorií je obrovský plus, protože ty špunti s rychlostí blesku byli neskutečný a pěkně mě to nasíralo. Stejně jako mě teď nasírají ty skore pozice. Hlavně v HUT, jsem tam v první divizi (nedal sem do toho ani korunu, a neplánuju to :D ) a 90% hráčů se do tý divize dostalo jen díky tomu, že objíždí jak autíčka na skore pozici, ze který ti prostě ten gol někdy dají. Tohle je potřeba vychatat, pak věřím že to bude bomba

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...

Graficky není co měnit, akorát mění pre-game, tzn. maskoty a podobné věci, které snad nikdo po odehrání pár zápasů ani už nevnímá. Já tedy určitě ne.

Upravují hratelnost, přihráváky, už nepůjde spamovat pokecheck jak retard. Tlačítko L2 (vision control) ti umožní nově jako obránci udělat normální krok s pukem na modré a ne jak šašek se točit dokola. Půjde hrát za brankaře, prostě bude tam vše co v TECH DEMU nazvaném NHL 15 nebylo.

Ramjesh (nesnáším ho ) má v týmu Bena, který komunikuje na fórech a to je snad prvně kdo to někdo z EA Vancouver teamu dělá. Dost pozitivní.

Prostě NHL 15 byl shit , nedokončená hra, nemělo to vůbec vyjít ale vyšlo a HUT jim vydělal miliony (USD). NHL 15 stálo 60 USD, NHL 16 se všemi mody a hlavně EASHL bude za 80 USD.

EA je banda managerů co to dělá už jen pro prachy a ne pro hráče a prachy.

Pokud bude gameplay dodělaný, testovaný a kvalitní + EASHL = jistá koupě. Hokej je nejvíc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vylepsit se da i grafika. Napr, ze ji daji do 1080p a ne do archaickeho 720p a ty uvodni filmecky pred zapasem ty snad bezely jeste v nizsim. Histe grafika hru nedela, ale tohle ma byt zaklad u sportu na novych konzolich a pokud to neumi tak at to ti nymandi nedelaji. Od te doby co sefuje hokeji ten podelanej Ind , ktery muze tak hrat kriket jde NHL uplne do kopru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mne vadi od snad 2004, ze vsichni hraji ala styl zametac, porad jen radoby vypichuji puk, to s hokejem nema nic spolecneho, hraj jsem ho v realu 15 let aktivne,a toto je trapas, hraje takto snad kazdy, doufam, ze toto vychytaji a bude to poradny hokej dle realu, online kdyz s nekym hraju a on jen zameta a klickuje jak ♥♥♥♥♥♥ vypinam.V realnym nhl by si takto solovat nikdo ani neprdnul.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu