Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 344
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno

Asi jsem blbej, ale ja tam nevidim zadnou zmenu. Hraju NHL aktivne od 13, ale tohle je patnacka jak vysije, s pridanym EASHL. Tim ale nechci rict, ze se mi ta beta nelibi, trefil jsem na par zapasu, kdy zpozdeni pri hre nebylo a vyborne jsem si hru uzil. Jen teda, vzdy jsem s prichodem noveho rocniku poznal tu a tam nejakou novou vychytavku v gameplay, ted, po 10 odehranych zapasech.....proste patnacka. A ty lizatka barevny, nad hlavama, souhlas, jsou moc velky. A obcas se pletou, kteryho blba napadlo dat svetle modrou a tmave modrou barvu, dost se to plete. O cekackach na zapas, kdy ani nevidite v jake fazi zapas je, ani nemluve. Ale jasny, beta...

Odesláno

Vcera se mi uz ani u jednoho zapasu nestalo, ze by byla hra pri hrani zpozdena. Asi to pomalu odchytavaji. Jinak, nejak nechapu nynejsi system vypichovani puku. Nedari se mi to ani naznakem tak, jako v 15, v cem je to kouzlo, ze me kazdy obere na potkani a ja nikoho? Teda krom toho, ze jsem kopyto, to ja priznavam :) .....ale mozna v tom bude jina technika, nez u predesleho dilu. Jak vypichujete puk?

Odesláno

NHL 15 je ale prostě špatná hra :) Betu EASHL NHL 16 jsem si zkusil a musím říct, že super. Hokej opravdu není o tom projet celé hřiště kličkama, případně se motat v rohu a čekat než ti najede hráč před bránu na OT. Pokud EA udrží směr a nebude se bát "dětí" co brečí, že je hra těžká a že si musí přihrávat a bránit a že nestačí stát na útočné modré == bude to super.

Klidně bych bral ať HUT NHL 16 nechají v režímu jako NHL 15... ale hlavně ať EASHL NHL 16 je taková jaká byla v betě.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu