Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Ucet na 2 zarizenich


House

Otázka

23 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Jo, na konzoli doma mas nasosany hry, na druhy konzoli se prihlasis na svuj profil co pouzivas na konzoli doma, nastavis ho jako my home xbox a na vsech ostatnich profilech na druhy konzoli budes moc hrat hry z konzole doma. A pojede to na obouch konzoli. Jo a nemuzes mit stejnej profil prihlasenej soucastne na konzoli doma a ty druhy.

Upraveno uživatelem honzAK
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Jo timhle zpusobem to pujde, nemusite mit jeden profil. Jednou koupi digitalku kamos a jednou ty a vzajemne si "nasdilite" profily. Ty budes moc hrat to co koupil kamos a on naopak co jsi koupil ty a kazdej pojede na svuj primarni profil a oboum se budou nacitat trofeje...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ne, muzete hrat online vse bez problemu a legalni. Snad jen jednu malickost to ma ze pokud to tak budete mit nastaveny, tak pokud budes mit na konzoli doma vic profilu, tak aby ty ostatni profily mohli hrat tebou zakoupene hry musis svuj ucet nejdrive prihlasit, stejne tak to bude mit i kamos na svy konzoli se svym profilem a jeho hrama.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

jo sdili se i EA Access i LiveGOLD jo a kdyz koupis nejakou digitalku na konzoli ktera neni MY HOME XBOX nebo prez smart glass, tak se ti primarne bude stahovat do konzole kde je nastaven profil na MY HOME XBOX do ty druhy to musis najit v hrach a rucne dat instalovat.

Upraveno uživatelem honzAK
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ahoj , prominte , ale mám tak trochu dotaz k tomuto tematu .. Vlastnim xbox one kde mam live gold ucet a na nem dva profily .. Tata ma xbox 360 a sdili moje liveko s tim , ze se prihlasuje na muj profil a hraje world of tanks .. Ted bych chtel hrat na svym xbox one tanky online s nim .. Ale kdyz se prihlasim na svem druhem profilu (jelikoz na prvnim hlavnim je prihlasen on ), tak mi nejde odeslat mu pozvanku na ten muj hlavni .. Vzdy se pozvanka ukaze na mojim xboxu ..

Moc dekuju za pomoc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Nemuzes hrat dohromady online hru jeden na one a druhej na 360.

Wot myslim bude podporovat crossplay mezi x360 a xone nevim jestli ted v bete ale bude

http://www.gamespot.com/articles/world-of-tanks-coming-to-xbox-one-with-cross-platf/1100-6425366/

Upraveno uživatelem valis1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No on se ted tata na jeho 360 normalne prihlasi pod mojim profilem a normal jede na liveku .. Takze to na 360 funguje .. Jen je problem s tema world of tanks .. Chceme hrat online spolecne , ale nejak se to mezi sebou tluce .. Je to na dlouhy rozepisovani .. Kazdopadne dekuju za odpoved .. Uvidime az pustej ostrou verzi .. Treba to bude okay

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ano mam liveko pod svym emailem na xone a jsou tam dva profily (muj hlavni a druhej ) tata se na svym x360 prihlasuje na ten muj hlavni aby mohl hrat world of tanks .. Ted vysly tanky i na xone a chceme hrat spolu .. Tudiz jsem ho nechal prihlasenyho na svym hlavnim uctu jelikoz pod nim uz ma dobry tanky. Ja jsem se tedy prihlasil na svuj druhej profil kterej je ale porad vedenej pod mym mailem .. Kdyz jsem mu ale odeslal pozvanku na party play .. Oznameni o pozvani vyskocilo na mojim xboxu a na jeho se vubec nic nedelo ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu