Fogzila Odesláno Květen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2015 Cau na ps plus je nová hra ether one.Chvilu som ju skúšal ale asi po hodine sa mi začala prwhrievať konzola a ventilator sa asi chystal umriet podla tych zvukov to vizeralo vseliak podobne jak ked startuje motor lietadla tak som to vypol.Dočital som sa ze je to na ps4 chybne aj o tom ze niektore trofeje neni mozne splnit a errory na roznych miestach , padanie do textur.Tak vas prosim ak mate skusenosť alebo informacie o nejakej zmene napište.Hra ma dosť bavila a trofeje su tiez lákavé +platinum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meidevil Odesláno Květen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2015 Cau na ps plus je nová hra ether one.Chvilu som ju skúšal ale asi po hodine sa mi začala prwhrievať konzola a ventilator sa asi chystal umriet podla tych zvukov to vizeralo vseliak podobne jak ked startuje motor lietadla tak som to vypol.Dočital som sa ze je to na ps4 chybne aj o tom ze niektore trofeje neni mozne splnit a errory na roznych miestach , padanie do textur.Tak vas prosim ak mate skusenosť alebo informacie o nejakej zmene napište.Hra ma dosť bavila a trofeje su tiez lákavé +platinum. Dneska vyšel patch 1.GB.. Stejný problém jak popisuješ mám taky.. uvidíme jestli pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Květen 22, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2015 Dneska vyšel patch 1.GB.. Stejný problém jak popisuješ mám taky.. uvidíme jestli pomůže Ok daj vedieť potom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Květen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2015 u nekterych her to tak dela no nejsou vyladene a konzole huci, mne po tom minulem updatu nejdou nacist savy vzdycky to vyhodi error EDIT: Mimochodem ten patch nevysel dneska ale uz tak tyden dozadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Květen 22, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2015 Ja som ten update sťiahol a mal okolo 3,3 gb.Inak dnes som skúšal a je to o dosť lepšie s tým vetrákom,nehučí to tak.A hned ako som sa objavil v hre mi cinkla trofej za tých 5 projektorov,zdá sa že by to mohlo byť v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Květen 25, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2015 No tak som hral dlhsiu dobu a mam problem.Po updatu trofeje uz funguju , hoarder bez problemov avšak pocas hrania mi asi 5-7 krat padla hra na nejakej error 3478 no a teraz nakoniec mi to padlo v industrial centru konkretne ore tramming kde sa pisu tie 2 kolonky na ciernu tabulu.Skusal som to zo 10 krat a nic nepomohlo, teraz nanovo instalujem hru snad pomoze.Mali ste podobny problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.