Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Xbox live - prodloužení platnosti ještě platného účtu


jartoo

Recommended Posts

Hoj všem,

chtěl bych se zeptat na případ, kdy mám ještě stále platný Gold do července, a zároveň dnes zde koupený nový kód na dalších 12m.

Pokazim něco tím, ze bych ho použil už teď? Prodlouží se gold o 12 m od toho července, automaticky načte celkovou novou délku s tím mým malým zbytkem? Prosím potvrdit, vyvrátit, nerad bych se zbytečně okrad o zlaté dny. Diky za komentář..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam aj ja jednu otazku...mam zaplatene clenstvo na xbox live na 12 mesiacov...v menu xbox sa mi da to clenstvo zrusit...znamena to ze ak napr. viem pred skuskami, ze asi mesiac sa na xbox ani nepozriem tak si to clenstvo stopnem a tie dni co som neodoberal clenstvo sa mi automaticky pripisu k tym 12 mesiacom?..len by som potahal hry zadarmo co su a niekedy v lete by som si ich zahral....a ked si to clenstvo stopnem nebudem mat problem s jeho opatovnym spustenim ? Ako napr gametag si mozem zmenit len kazde 3 mesiace...alebo nejake podobne obmedzenie?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu