jartoo Odesláno Květen 27, 2015 Nahlásit Odesláno Květen 27, 2015 Hoj všem, chtěl bych se zeptat na případ, kdy mám ještě stále platný Gold do července, a zároveň dnes zde koupený nový kód na dalších 12m. Pokazim něco tím, ze bych ho použil už teď? Prodlouží se gold o 12 m od toho července, automaticky načte celkovou novou délku s tím mým malým zbytkem? Prosím potvrdit, vyvrátit, nerad bych se zbytečně okrad o zlaté dny. Diky za komentář.. Citovat
dRTIKOOL Odesláno Květen 27, 2015 Nahlásit Odesláno Květen 27, 2015 Nic nezkazis kdyz uz ho aktivujes ted.Atomaticky jse ty clenstvy prodlouzi o tu dobu co ty zbyva do konce plus tech 12 mesicu Citovat
jartoo Odesláno Květen 27, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Květen 27, 2015 To jsem chtěl číst, diky) Citovat
dragoon17 Odesláno Květen 28, 2015 Nahlásit Odesláno Květen 28, 2015 Mam aj ja jednu otazku...mam zaplatene clenstvo na xbox live na 12 mesiacov...v menu xbox sa mi da to clenstvo zrusit...znamena to ze ak napr. viem pred skuskami, ze asi mesiac sa na xbox ani nepozriem tak si to clenstvo stopnem a tie dni co som neodoberal clenstvo sa mi automaticky pripisu k tym 12 mesiacom?..len by som potahal hry zadarmo co su a niekedy v lete by som si ich zahral....a ked si to clenstvo stopnem nebudem mat problem s jeho opatovnym spustenim ? Ako napr gametag si mozem zmenit len kazde 3 mesiace...alebo nejake podobne obmedzenie? Citovat
Cermmy Odesláno Květen 29, 2015 Nahlásit Odesláno Květen 29, 2015 Ne pauzu tam nemůžeš dát. Radši nechat běžet. Potom zase dokoupit. Takhle o to nenávratně přijdeš. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.