Glane Odesláno Květen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2015 Dobré ráno všem, uvažuji o koupi PS4, ale raději bych koupil od někoho než novou. Hlavně kvůli ušetření peněz. Chtěl jsem požádat o info, jak je to s koupi bazarového PS4. Můžu smazat všechny účty a vytvořit si nový, nebo zůstane po původním majiteli nějaká stopa? Hry které jsou nainstalovány na HDD zůstanou i po vytvoření nového účtu? Prostě jen jestli je možné bazarovou konzoli dostat do stavu, že bude jako když bych si jí koupil v obchodě? Děkuji za pomoc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nekdoa Odesláno Květen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2015 urcite ano - pokud ji zformatujes, smazes vse vcetne uctu a her na nem. Zkratka budes mit cistou konzoli jako z obchodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patdevast Odesláno Červen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2015 Ahoj, taky bych se rád zeptal. Pokud koupím bazarovou konzoli, na které bude nainstalovaná digitální distribuce hry, smažu účet předchozího vlastníka a založím vlastní, budu pak mít možnost hru (třeba po smrti disku) opět stáhnout? Omlouvám se, ale prozatím jsem tuhle informaci nikde nenašel. Není mi moc jasné, do jaké míry je závisí na konzoli a do jaké na účtu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luba1468624240 Odesláno Červen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2015 Účet na konzoli musí zůstat, pokud ho smažeš, hra nebude fungovat. Ale účtů na PS můžeš mít víc, takže si založíš nový účet a účet předchozího majitele tam necháš. Hru pak můžeš hrát z tvého nového účtu (pokud je to primární slot na hru). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patdevast Odesláno Červen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2015 Ok, díky za info. Email na účtech měnit jde? Co jsem se dočetl, tak nick ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luba1468624240 Odesláno Červen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2015 Jo, email jde změnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Glane
Dobré ráno všem,
uvažuji o koupi PS4, ale raději bych koupil od někoho než novou. Hlavně kvůli ušetření peněz.
Chtěl jsem požádat o info, jak je to s koupi bazarového PS4.
Můžu smazat všechny účty a vytvořit si nový, nebo zůstane po původním majiteli nějaká stopa?
Hry které jsou nainstalovány na HDD zůstanou i po vytvoření nového účtu?
Prostě jen jestli je možné bazarovou konzoli dostat do stavu, že bude jako když bych si jí koupil v obchodě?
Děkuji za pomoc :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.