aaischa Odesláno Květen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2015 Tak už asi mimo 3rd party věcí nemůžem od sony čekat cokoli pro sony.. http://www.destructoid.com/sony-exec-calls-vita-a-legacy-platform--292873.phtml kazdopadne je to škoda, a další handheld už asi nebude... když se vykašlali na vitu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Květen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2015 Jsou to pi....sové...takový parádní handheld a úplně ho pohřbí..Sony prostě umí doje..t sama sebe jak už dokázala v minulosti.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Květen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2015 Já osobně bych nechal závěry až po E3, kde budou mít svoji press konferenci. Tam se ukáže zda na ni kašlou nebo ne. Podle mě tam toho ukážou na Vitu hodně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Květen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2015 Podle mě jsi obrovský optimista :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Květen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2015 Já osobně bych nechal závěry až po E3, kde budou mít svoji press konferenci.Tam se ukáže zda na ni kašlou nebo ne. Podle mě tam toho ukážou na Vitu hodně. viděl jsi doufám loňskou E3 a vita obsah na ní :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Květen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2015 Však to už je pár měsíců, co šla informace, že Sony nebude na Vitu vydávat žádný nový exkluzivity. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2015 já teda nechci nikomu nic říkat, ale přijde vám, že by vita nějak žila poslední dva roky ? možná i tři... ono sony na ni zanevřela už dost dávno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 29, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2015 asi tak ... minuly E3 absolutni ignorace... no uvidi se ted.. spis de o to jestli udelaj nejaky dalsi prenosny zarizenin vubec este nekdy.. pac by to jinak byla dost skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noba Odesláno Květen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2015 Tahle zpráva je fakt zklamání, protože jsem stále doufal, že se to nějak rozjede jako to bylo s PSP. I když už ze všech těch posledních E3 to bylo celkem jasný. Jestli na E3 něco na Vitu oznámí, tak to bude nějakej HD remake her z PS2 jako tomu bylo minulej rok, ale nevím jestli je tam ještě co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 29, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2015 kez by byly aspon dobry hd remaky - nemel bych problem, například Drakan - toh bych si dal hned.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Září 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 Bohužel v dnešní době chytrých telefonů to šlo doháje. Za dob psp nic takovýho nebylo tak kdo měl PSP byl prostě bůh. Jinak je to fakt obrovská škoda ! osobně PSV vlastním a už dlouho brečím kvůli hrám. Jinak ale některý Indie hry mě zabavili a teď už vitu používam spíš jen na remote play. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valentik2010 Odesláno Únor 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2017 využivam ji na remote play a potencial ps vita ma ,ale musi byt hack ,aby to fungovalo,protoze officialne se to na dalku ani nepripoji kvuli rychlosti internetu . mam ps vity dve a psv-tv a myslim ,ze hracum je jedno kolik co stoji ,kdyz nejde o hry ,ale o hw.Kdo si koupi od razer ps4 controller ?. https://www.razerzone.com/gb-en/gaming-controllers/razer-raiju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.