Wolfous Odesláno Květen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2015 Zdravím, mám problém asi s mechanikou, vložím do ps3 BR s hrou, disk zajede do konzole, uslyším jen zalupání, ale nezdá se mi, že by se disk roztočil. Myslíte si, že by to mohl být vadný laser? popř. dokázali byste podle podle SN zjistit, jaký typ laseru sehnat, aby byl kompatibilní s konzolí? Nejsem zběhlý v problematice, tak se rád obrátím na odborníky. Díky. Serial: 02-27456973-2865717-CECH-2504B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bo3fly Odesláno Červen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2015 Vyzkoušej tohle: nebo je po smrti laser, měl jsem taky ps3 slim a laser byl K.O. CECH 2504A. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Červen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2015 Nebo si nech konzoli flashnout a můžeš hrát hry z interního disku bez mechaniky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.