budulinek Odesláno Květen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2015 Potřebuju poradit.Zapoměl sem heslo ke druhýmu účtu.Při obnově hesla to po mně chce datum narození,ale asi sem tam dal nějaký který mně zrovna napadlo.Je nějakej jinej způsob jak obnovit heslo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Květen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2015 po telefonu na psn lince, kdyz neporadej tam.. jinak bez sance... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 budulinek Odesláno Květen 29, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2015 A mužeš mi prosim poslat číslo.Nikde se mi ho nedaří najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Květen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2015 tu http://cz.playstation.com/home/news/articles/detail/item267764/PlayStation-Infolinka-je-v-provozu/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 budulinek Odesláno Květen 29, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2015 děkuju.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vikin Odesláno Září 27, 2020 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2020 V 29. 5. 2015 at 19:33, aaischa napsal: tu http://cz.playstation.com/home/news/articles/detail/item267764/PlayStation-Infolinka-je-v-provozu/ Infolinka mi nefunguje. Pokaždé co si chci obnovit heslo, odkaze mě to jen na další a další vyplneni emailu, které je mi popravdě k ničemu. Nevíte co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Září 28, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2020 Asi děláš něco špatně. Pokud jsem volal nikdy sem problém neměl.Kontaktujte nás 538 890 078Jsme tu proto, abychom ti pomohli. Pracovní doba: Po–Pá od 9:00 do 17:00V závislosti na dotazu od tebe budeme potřebovat údaje tvého účtu PSN nebo sériové číslo konzole. Před zavoláním si připrav tyto údaje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
budulinek
Potřebuju poradit.Zapoměl sem heslo ke druhýmu účtu.Při obnově hesla to po mně chce datum narození,ale asi sem tam dal nějaký který mně zrovna napadlo.Je nějakej jinej způsob jak obnovit heslo?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.