Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Prosím pomoc/Trend micro web security pro PS4 nejde odstranit,spustit..vice zde


Sragi92

Otázka

Dobrý den

Předem děkuji všem,co mi zde pomohou problém vyřešit. Nedávno jsem si pořídil PS4 a dneska ráno jsem viděl v nabídce tento program na ochranu webu, říkám si zkusím to byl mi nabídnut trial, avšak přišel mi email o stažení, ale nic zde nemám pouze 2 add-ons tohoto programu,který navíc nejde spustit(nemám ho v menu nikde) a ani nejde odstranit přes tlačítko options.

Prosím pomozte mi rozhodně bych nerad po tom trialu platil něco co nejde spustit,smazat a chtěl jsem si to jen vyzkoušet. Na google jsem nenašel nic jak tyto addons smazat,popř jak to odstranit.

Bojím se,že po trialu to po mne bude chtít zaplatit i když to vůbec nechci,mohu se bát zabanování účtu jelikož jsem nezaplatil?Jak to odstranim? Když smažu celý disk přijdu o trofeje,ucty atd :((

Nebo se nemusím bát a samo se to neobnoví ono vlastně neni ani co nemám tam tu app samotnou jen 2 addony a když to najdu na storu píše mi, že už to vlastnim.

Nevím si rady, děkuju všem za pomoc a omlouvám se za diakritiku píši z iphonu.

Přeji příjemný den

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 odpověď na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

S tim odtranenim nevim, kazdopadne rozhodne se zadneho banu bat nemusis, ale je mozne jestli mas pridanou kreditku ze by ti z tama mohli strhnout penize.Kdyz smazes HDD tak neprijdes o trofeje ani ucty jako takove. Ano konzoly budes mit cistou, ale staci se pak prihlasit zase tvym uctem. Trofeje se vazou na ucet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu