Sher Odesláno Červen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2015 Uvažuju o koupi konzole, ale docela mě zaskočilo, když mi někdo řek, že se musí platit nějaký měsíční poplatky, pokud si chci svoje hry zahrát online - mulťák. Je to opravdu pravda? Mě se to zdá docela divný, protože už tak jsou hry na konzole mnohem dražší než na PC a kdyby se vážně platily i poplatky za možnost hrát multiplayer, tak mi nedává smysl, proč si teda lidi kupujou konzole a platí skoro 2x tolik za každou hru, když by to na pc mohli mít mnohem levnější... Může mi to někdo objasnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2015 Ano multiplayer se plati,ale ne jako takovy.Koupis si Playstation plus, rocni stoji 1299. Kazdy mesic dostavas hry zadarmo, na kazdou konzoli 2 (PS3,PS4,Ps vita),muzes hrat multiplayer,muzes zalohovat savy na cloud+pristup k exkluzivnimu obsahu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červen 9, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2015 Ano bohužel je to pravda. S příchodem PS4 zavedlo SONY placení multiplayeru tudíž je k tomu zapotřebí PS+ členství na druhou stranu to má výhodu v tom, že jsou tam měsíčně hry pro PSV, PS3 A PS4 E: kruciš Manoust byl rychlejší :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2015 Je to hlavně kvůli tomu, aby MP nebyl zaplevelenej uřvanýma děckama:idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2015 spis je to jako s placenyma DLC, jednoho dne to nekdo zkusil (Hello EA) a hle... lidi sice pindaj, ale stejne je kupujou :), tak asi takhle bych to videl s tim placenym MP (ty hry "zdarma" se fakt nedaj pocitat jako klad :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Červen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2015 Je to hlavně kvůli tomu, aby MP nebyl zaplevelenej uřvanýma děckama pokud dostanou děcka od rodičů ps4, ta cena za plusko už je taková třešnička na tortě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2015 co tě na tom zaskočilo to tu už je od pův. xboxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.