setr Odesláno Červen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2015 Zdravim..Prosim o radu ohledne aktualizacich.koupil jsem hru GT 6 na ps store.vse se v poradku stahlo.pote jsem zacal stahovat aktualizace.vsechny se uspesne taky stahly..teprv potom jsem zpustil poprve hru...probehla priprava a pote instalace behem ni to spadla a error acurrate... prosim,kdo by mel nejake info-radu? nemam moc casu,abych vse znovu smazal a zacal znovu....predem diky za reakce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červen 12, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2015 Bohužel asi jediná možnost je smazání updateů hry a jejich opětovné nainstalování. Jaká verze PS3 to je není to náhodou ta 12GB? Jinak nechápu založení nového topicu když už tu o GT6 je: http://console-forum.net/tema/157496-gran-turismo-6/page11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setr Odesláno Červen 12, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2015 jedna se o 160 gig hdd.uz jsem smazal...a omlouvam se za topic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setr Odesláno Červen 12, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2015 jenom teda co jsem vycetl ,ze bude lepsi udelat kazdou zvlast..a doufat ze se nejaka nekousne..docela des Kazi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redroker Odesláno Prosinec 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2015 Půl roku se tu nic nedělo,ale zkusím. Je tu někdo,kdo zvládnul čerstvý update Seasonal event, konkrétně Novoroční výzvu 1 Death Valley?Zdá se mi to nemožné. Popřípadě prosím o radu pro výběr auta/nastavení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redroker Odesláno Leden 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2016 že se ptám vůbec:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.