jajajaka Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 hej borci kdyz mam hru v raru a je na vice dilu a je na heslo tak jak to mam dostat na kartu vzdycky mi to napise ze je to sifrovany kdyz tam davam ten druhej kus co ?? napiste pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kachnak Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 1.stahni vsechny party(casti,dily) 2.otevri prvni part 3.zadej cestu k rozbaleni 4.zadej heslo 5.nech to rozbalit 6.mas rozbalene iso 7.dej soubor s priponou *.iso do slozky ISO 8.ENJOY your game :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jajajaka Odesláno Prosinec 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 nechapu ten sedmej krok jak soubor s priponou?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 lol...jezis proste rozbal ten rar..vznikne ti jeden soubor nazev.iso..no a to vlozis do slozky ISO co mas na karte.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jajajaka Odesláno Prosinec 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 no a kdyz to tam vkladam tak mi to napise chyba:nesouhlasi CRC v sifrovanem souboru tak co ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kachnak Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 spatne heslo,spatny rar,spatne iso,spatna stranka,spatne ruce,spatne psp,spatna karta kamo ja to vidim na sebevevrazdu.. ps:pro mody:arrow:berte vazne jen prvni 4 :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jajajaka
hej borci kdyz mam hru v raru a je na vice dilu a je na heslo tak jak to mam dostat na kartu vzdycky mi to napise ze je to sifrovany kdyz tam davam ten druhej kus co ?? napiste pls
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts