jajajaka Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2007 hej borci kdyz mam hru v raru a je na vice dilu a je na heslo tak jak to mam dostat na kartu vzdycky mi to napise ze je to sifrovany kdyz tam davam ten druhej kus co ?? napiste pls
0 kachnak Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2007 1.stahni vsechny party(casti,dily) 2.otevri prvni part 3.zadej cestu k rozbaleni 4.zadej heslo 5.nech to rozbalit 6.mas rozbalene iso 7.dej soubor s priponou *.iso do slozky ISO 8.ENJOY your game :)
0 jajajaka Odesláno Prosinec 25, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2007 nechapu ten sedmej krok jak soubor s priponou??
0 WoKo_O Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2007 lol...jezis proste rozbal ten rar..vznikne ti jeden soubor nazev.iso..no a to vlozis do slozky ISO co mas na karte..
0 jajajaka Odesláno Prosinec 25, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2007 no a kdyz to tam vkladam tak mi to napise chyba:nesouhlasi CRC v sifrovanem souboru tak co ???
0 kachnak Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2007 spatne heslo,spatny rar,spatne iso,spatna stranka,spatne ruce,spatne psp,spatna karta kamo ja to vidim na sebevevrazdu.. ps:pro mody:arrow:berte vazne jen prvni 4 :P
Otázka
jajajaka
hej borci kdyz mam hru v raru a je na vice dilu a je na heslo tak jak to mam dostat na kartu vzdycky mi to napise ze je to sifrovany kdyz tam davam ten druhej kus co ?? napiste pls
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts