jajajaka Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 hej borci kdyz mam hru v raru a je na vice dilu a je na heslo tak jak to mam dostat na kartu vzdycky mi to napise ze je to sifrovany kdyz tam davam ten druhej kus co ?? napiste pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kachnak Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 1.stahni vsechny party(casti,dily) 2.otevri prvni part 3.zadej cestu k rozbaleni 4.zadej heslo 5.nech to rozbalit 6.mas rozbalene iso 7.dej soubor s priponou *.iso do slozky ISO 8.ENJOY your game :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 jajajaka Posted December 25, 2007 Author Report Share Posted December 25, 2007 nechapu ten sedmej krok jak soubor s priponou?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 WoKo_O Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 lol...jezis proste rozbal ten rar..vznikne ti jeden soubor nazev.iso..no a to vlozis do slozky ISO co mas na karte.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 jajajaka Posted December 25, 2007 Author Report Share Posted December 25, 2007 no a kdyz to tam vkladam tak mi to napise chyba:nesouhlasi CRC v sifrovanem souboru tak co ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kachnak Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 spatne heslo,spatny rar,spatne iso,spatna stranka,spatne ruce,spatne psp,spatna karta kamo ja to vidim na sebevevrazdu.. ps:pro mody:arrow:berte vazne jen prvni 4 :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
jajajaka
hej borci kdyz mam hru v raru a je na vice dilu a je na heslo tak jak to mam dostat na kartu vzdycky mi to napise ze je to sifrovany kdyz tam davam ten druhej kus co ?? napiste pls
5 answers to this question
Recommended Posts