Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Plynulost her originálky vs iso

Otázka

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Zajímalo by mě jestli se iso hry více trahaj. Mám třeba Lord of the rings tactics (CSO). Spouštim to přes device hook a na 222mhz se to dost trhá, na 333 už je to ok. Jak je to tedys originálkou která musí běžet na 222mhz? Vím že iso hry rychleji loadují.

CSO bezi vzdy o neco pomaleji nez klasicke ISO

CSO je vlastne zkomprimovane ISO a je jasne ze PSPcku trva trosku delsi dobu nez data z archivu precte.

Pokud by jsi prevedl CSO zpet na ISO ,vse by bezelo naprosto plynule i na 222

Kazdopadne vseobecne plati ze hry z karty bezi o hodne svizneji nez z UMD disku.

• 0
Odesláno
Zajímalo by mě jestli se iso hry více trahaj. Mám třeba Lord of the rings tactics (CSO). Spouštim to přes device hook a na 222mhz se to dost trhá, na 333 už je to ok. Jak je to tedys originálkou která musí běžet na 222mhz? Vím že iso hry rychleji loadují.

CSO bezi vzdy o neco pomaleji nez klasicke ISO

CSO je vlastne zkomprimovane ISO a je jasne ze PSPcku trva trosku delsi dobu nez data z archivu precte.

Pokud by jsi prevedl CSO zpet na ISO ,vse by bezelo naprosto plynule i na 222

Kazdopadne vseobecne plati ze hry z karty bezi o hodne svizneji nez z UMD disku.

jak se převádí cso zpět na iso ?

• 0
Odesláno

dík už to mám, hraju socom v cso přes usb a bylo to dost trhaný tak jsem to převed do iso a nastavil 333 Mhz a je to lepší

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu