Romix Odesláno Červen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2015 Ktery byste si vybrali? : http://www.originalky.cz/Sony-PlayStation/PlayStation-4/Prislusenstvi/Sony-Wireless-Stereo-Headset-7-1-v2-PS4-PS3-PSV-PC.html http://www.originalky.cz/Sony-PlayStation/PlayStation-4/Prislusenstvi/Sony-Pulse-Wireless-Stereo-Headset-PS3.html Mam tezky dilema...ktery jsou vlastne ty novejsi? Aplikace na PS4 podporuje tyhle 2, tak nevim ktery...Nejake zkusenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lvicektom Odesláno Červen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2015 Já mám ty první (Sony Wireless Stereo Headset 7.1) ,používám je s PS4 a naprostá spokojenost! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Červen 17, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2015 A co basy? Pisou o nich, ze basy jsou slabsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2015 Ty druhý mají parádní zvuk, parádní mikrofon, dobrou ergonomii... ALE jsou to sráče. Jak je tam to stříbrný kolečko, tak pod tím je jen plast a ten plast se po roce opotřebuje a popraská, až to dopadne jako ta moje, úplně se to urve a basy? Really? potřebuješ na hraní a komunikaci basy, který ti urvou uši? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Červen 17, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2015 Na komunikaci v podstate ne, ale na hrani basy urcite ano. Jak to nekde bouchne musi to mit epickej zvuj a ne jak kdyz shodis lego stavebnici ze stolu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2015 Bez debat ty modrý. A můžeš si klidně počkat do září na bílou edicii: http://blog.eu.playstation.com/2015/06/16/wireless-stereo-headset-2-0-white-edition-launches-in-september/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2015 Tak jedinej efekt těch basu u těch druhých sluchátek je, že ti tak maximálně prasknout o něco dřív, ten Bass super nebo co to je za sračku, mám celou dobu vyplej. Nedá se ss tim hrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Červen 17, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2015 Je to jako hodne silny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2015 Je tam asi 7 stupňů a na 2,5 už to začne celý brnet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Červen 17, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2015 Tak snad abych zkusil teda ty modry...ale doufam, ze zvuk bude stat za to. Prece jen za 2tis. uz by to melo neco umet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2015 Tak si je jdi někam vyzkoušet ne? Alza nebo Sony je mají snad někde v showroomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2015 Takhle... Na ps4 nic lepsiho nesezenes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Červen 17, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2015 Ja ziju ve Svycarsku... Tady o nicem takovem nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2015 Co to pro tebe je 2k? Kámoš tam dělá hloupého hasiče a bere 160k... V Cernu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Červen 17, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2015 Prej hloupeho hasice...:D Jinak i 2k jsou penize a ja setrim na vlastni podnikani a kazda kacka je dobra :) Jinak ja jsem taky kousek od Luzernu, ale ted se stehuju do Zürichu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Červen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2015 Vem ty Pulse.Něco málo o tom vím,měl jsem všechny tři ofiko headsety.Praskání plastových uchytů řešila revize plastu+fixace za 2KČ páskou,o který pokud někomu neřekneš,nepozná že tam je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Červen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2015 Pro přehlednost je to udělané zeleně.Černá není vidět. První verze mi praskla také-koupil jsem je znova,jinak uznali o na záruku. Pokud to uděláš hned,jak koupíš,děti Tvých dětí je stále budou používat. :) Zvukově jsou na tom lépe také-používají silnější neomydové magnety,mají lepší materiál naušníků. Nevýhoda je větší váha a někomu může vadit silnější přítlak. Jak píšou kluci výše-kup oboje a porovnej sám-ty druhé můžeš vrátit. edit-myslet si,že gold nepraská je zcestné....... http://www.amazon.com/PlayStation-Gold-Wireless-Stereo-Headset-4/product-reviews/B00HVBPRUO/ref=cm_cr_pr_btm_link_3?ie=UTF8&showViewpoints=1&sortBy=recent&reviewerType=all_reviews&formatType=all_formats&filterByStar=all_stars&pageNumber=3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Červen 19, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2015 (upraveno) Goldy uz jsou doma...Nevim no. Musim rict, ze za ty prachy nic moc... Kdyz je trosku pritlacim na usi, tak hraji celkem slusne, ale jinak je to jak sluchatka za 700 kc... Takze za me spise zklamani... Ve hre to nema basy vubec zadny. Je to jak kdyz to clovek pusti na 2 reprackach u PC... Upraveno Červen 19, 2015 uživatelem Romix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Červen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2015 Jen dotaz... kdysi jsem narazil na to ze ty Sony Wireless Stereo Headset 2.0 k PS4 maji nejakou dodatecne stazitelnou aplikaci ze storu a u nekterych her se da stahnout nejaka podpora (napr Far Cry 4). K cemu je ta aplikace a k cemu ta podpora nekterych her? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Červen 21, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2015 V podstate ti to vyladi ekvalizer primo pro tu hru. Jakoze pro nejlepsi zazitek. Ale zrovna far cry 4 ma pak zvuk jak kdyz si to pustis z toho prenosnyho malyho radia od rakosniku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RTester Odesláno Červen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2015 Ahoj mám tyhle -> SteelSeries H Wireless headset, kromě toho že maj super zvuk a ostatní - mají i výstup na jack přímo na sluchátkách takže se na ně dají připojit repráky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.