fldr Odesláno Červen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2015 Dobrý den, uvažuji o koupi PS4, tak bych se chtěl zeptat na pár otázek a poprosit Vás zda-li mi poradíte :) 1. Dočetl jsem se, že PS4 jsou nebo byly dosti hlučné, nevíte jestli už to je nějak vyřešené? 2. Jsou kompatibilní hry z PS3 na PS4? 3. Sony PS4 Eye Camera slouží k účelu jako kinect u xboxu? Je na to případně hodně her? Nenašel jsem skoro žadnou. Děkuji Vám moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Červen 18, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2015 1. vyřešené to není, někdo ji má hlučnou někdo ne 2. ne 3. ano je to něco na způsob kinectu bohužel s těma hrama je to tak jak píšeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fldr Odesláno Červen 18, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2015 Děkuji moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
fldr
Dobrý den, uvažuji o koupi PS4, tak bych se chtěl zeptat na pár otázek a poprosit Vás zda-li mi poradíte :)
1. Dočetl jsem se, že PS4 jsou nebo byly dosti hlučné, nevíte jestli už to je nějak vyřešené?
2. Jsou kompatibilní hry z PS3 na PS4?
3. Sony PS4 Eye Camera slouží k účelu jako kinect u xboxu? Je na to případně hodně her? Nenašel jsem skoro žadnou.
Děkuji Vám moc :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.