farbitch Odesláno Listopad 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2015 https://store.playstation.com/#!/en-cz/games/star-wars-battlefront-ultimate-edition/cid=EP0006-CUSA00634_00-SWBULTIMATEPREOR?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=playstation%20store&utm_campaign=PX+-+PlayStation+-+Brand+-+Czech+Republic&EMCID=GM300000_store A na tu cenu 3500 jsi přišel kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Listopad 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2015 chceš si koupit Ultimate Edition a brečíš tady, že to stojí moc? aha. A ještě na storu, kde ani není možnost to prodat dál, když se ti to nebude líbit, tomu říkám mozkohra. no nic, už se do toho nebudu plést. jen dodám, pokud jsi kopyto, co neumí pořádně střílet analogama, nekupuj si to, bude ti to k ničemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Listopad 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2015 Nj my co jsme to koupili za 1kč tenhle problém neřešíme :D ne abych nebyl jen OT - ten seasson pass bude asi opravdu potřebnej jak znám DICE :D Ale pokud v té hře bude dostatek zbraní a vybavení tak to za to určitě stojí. Btw. doufám že to nebude jako titanfall, kde by super nápad ale minimum vybaveni a zbraní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbitch Odesláno Listopad 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2015 "Brečím" nad tím, že když chceš hrát plnohodnotně hru alespoň 1 rok musíš zaplatit 3500,-kč, přijde mi to celkem hodně peněz pouze na multiplayer. Nad úrovní tvého vyjadřování se asi nemá cenu pozastavovat - viz. můj podpis, který se speciálně na některé uživatele tohoto fóra hodí dokonale. Děkuji ti za tvoje cenné rady a přeji ti pěkný den. chceš si koupit Ultimate Edition a brečíš tady, že to stojí moc? aha. A ještě na storu, kde ani není možnost to prodat dál, když se ti to nebude líbit, tomu říkám mozkohra. no nic, už se do toho nebudu plést. jen dodám, pokud jsi kopyto, co neumí pořádně střílet analogama, nekupuj si to, bude ti to k ničemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Listopad 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2015 Myslím, že to byla dobrá rada, která těm méně zdatným analogistům ušetří třeba 4700 kč za jednu hru, ještě dodatek: U MP SE NEDÁ NASTAVIT OBTÍŽNOST :). Jinak... Battlefield 3 jsem hrál s menšíma přestávkama 3 roky, "jen" multiplayer. Singla jsem ani jednou nezapl. Proto to DICE takhle udělalo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rdsc Odesláno Listopad 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2015 Nj my co jsme to koupili za 1kč tenhle problém neřešíme :D ne abych nebyl jen OT - ten seasson pass bude asi opravdu potřebnej jak znám DICE :D Ale pokud v té hře bude dostatek zbraní a vybavení tak to za to určitě stojí. Btw. doufám že to nebude jako titanfall, kde by super nápad ale minimum vybaveni a zbraní. Tak to te zklamu,toho vybaveni v zakladni hre je opravdu malo oproti battlefieldu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Listopad 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2015 (upraveno) příspěvek přesunut. Upraveno Listopad 17, 2015 uživatelem flesh light Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Listopad 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2015 Tak to te zklamu,toho vybaveni v zakladni hre je opravdu malo oproti battlefieldu. tak oproti Battlefieldu bude málo všude. :D ale jak jsem psal snad to nebude jako Titanfall kde bylo celkově tak 10 zbraní +/- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rdsc Odesláno Listopad 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2015 Tak ono jich tam važně je asi 12 :D .Nejdou ani modifikovat nebo na ne něco pověsit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Listopad 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2015 Jaj no uvidíme ;-) snad nemáš pravdu a snad dlc budou přinášet nový zbraně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Listopad 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2015 tohle EA už přehnala, HRA 60 euro + DLC 50 euro... náplň hry je naprosto mimo. Je to jako krásná blondýna, sexy ale tupá :) (pouze přirovnání , bez urážky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rdsc Odesláno Listopad 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2015 To je fakt,cena silenost.Stejne mam predobjednano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Listopad 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2015 To je fakt,cena silenost.Stejne mam predobjednano. Já bych za to víc jak 600kč nedal.Koupím jenom slot a můžu hopsat a netrefovat se analogem,když i myší to bylo neovladatelný.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Listopad 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2015 hele nevím kam jste teda střileli nebo co jste hráli za hru, ale já se trefoval celkem slušně a skoro vždy sem se umístil v TOP 5 někdy jsem byl i druhý apod. Jinak mám hru za korunu tak se nečertím a stojí to za to. Myslím že do vydání The Division a PvZ GW 2 to zabaví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasssz Odesláno Listopad 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2015 Koupil jsem slot za 5kilek, hraju už od včera a spokojenost :) uvidím jak se co bude otvírat se zvýšením levelů, ale víc investovat asi nebudu a to jsem celkem fanda do SW, ale kdo ví...škaredý to rozhodně není, ale strategie prodeje není moc na hráče ale na výdělek, co taky čekat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Listopad 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2015 Tak podle zahranicnich recenzi presne jak se cekalo - malo obsahu, po 10+ hodinach uz hra toho moc nenabizi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Listopad 18, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2015 hele nevím kam jste teda střileli nebo co jste hráli za hru, ale já se trefoval celkem slušně a skoro vždy sem se umístil v TOP 5 někdy jsem byl i druhý apod.Jinak mám hru za korunu tak se nečertím a stojí to za to. Myslím že do vydání The Division a PvZ GW 2 to zabaví. Tobě to už dneska prodali v JRC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rdsc Odesláno Listopad 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2015 Na hratelnost si stěžovat nemužu,hraje se mi to dobře a jinej trochu zabavnej multak pro mě neni.Battlefield 4 hraju od vydani takže to chce trochu změnu,Call of duty a destiny pro mě neni a hardline je epizoda sama o sobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Listopad 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2015 Biokox... Za korunu... Ty to ani nekomentuj, za korunu by byly dobrý i pokemoni tvl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Listopad 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2015 (upraveno) Tak jsem byl včera v JRC, a hned jsem to zapl... kromě supr instalace je i samotná hra boží :D :D akorát si zvyknout na nový mapy :D Tobě to už dneska prodali v JRC? Předobjednával jsem v JRC a včera už přišla zpráva takže jsem hned sedl do auta a jel :D Upraveno Listopad 19, 2015 uživatelem BioToXx_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Listopad 19, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2015 U nás v Pce v JRC se stavoval vcera kamos, oba mame predobjednavku a rekli ze az zitra. Tak dneska to snad uz dopadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Listopad 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2015 Jihlava jede od včera :D každopádně obsahu tam opravdu moc není, a s cenou dalšího DLC (50 dolarů) se na ně asi hodně lidí vypeče. Hra to asi opravdu nebude na dlouho, o nějákým skillu ve hře se ani tak mluvit nedá, protože v podstatě jde o to někam vlítnout jak magor a všechny postřílet. :D Osobně mě nejvíc baví lítat za Impérium, to je masakr, včera jsem stihl zkusit jen 3 mody, dneska to napravím :D Každopádně už by mohli vydat hru taky pro hráče a nejen pro peníze. :blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Listopad 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2015 tak to nemuzes cekat od EA:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Listopad 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2015 äle tak zas bych jim tak nekřivdil. Třeba takovej Battlefield je vždycky našlapanej obsahem. :) Kua chtělo by to novýho Battla,kterej by byl podobnej 4ce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosswell1987 Odesláno Listopad 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2015 Tak mam odehrano asi 10h je to mazec!Vřava jako prase, jako fanoušek SW pro mne povinost:)kdyz tak si me pridejte Rosswell1987 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.