Patrik Hermes Herman Odesláno Květen 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2016 Taky se můžu přidat. jsem doma celý den. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Květen 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2016 Tak naházejte znovu ty PSN ID a ještě mi řeknětě jakej vám vyhovuje čásek, mně od 9 vejš, ale mohu dřív... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Hermes Herman Odesláno Květen 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2016 PSN: hermes363 Bral bych 20:00 hod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Květen 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2016 to je pro mě schůdné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Hermes Herman Odesláno Květen 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2016 Je to na vás nějak se dohoukejte a dejte vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Květen 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2016 PSN: LittleJohn1986 19h a dale v pohode. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Květen 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2016 já budu tak v 20:30 ready. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Hermes Herman Odesláno Květen 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2016 Nápodobně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Květen 4, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2016 To by bylo super. Ty uz jsi to dal? V kolika se to dabrat ve ctyrech? Sezeneme jeste nekoho?Sent from my iPhone using Tapatalk Jde to dát ve dvou, některý dáš i sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steklin87 Odesláno Květen 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2016 Tak pokud by vás bylo málo, tak taky dnes můžu od 20:00. Moje PSN: steklin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Květen 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2016 (upraveno) ve 4 by to bylo ideální, tak tedy v 20:30 mějte zaple nadstroje, ok? Já vás pozvu do party, poslal jsem všem friendrequest Upraveno Květen 4, 2016 uživatelem eRik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Hermes Herman Odesláno Květen 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2016 ok v 20:30 s tím počítam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Květen 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2016 V 20:30 jsem ready Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lividity Odesláno Prosinec 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2016 Ahoj prosim o radu rozmyslam ci zakupit STAR WARS™ Battlefront™ Deluxe Edition alebo mi staci zakladna verzia. Su tie pridavky v Deluxe Edition nejake signifikantne na hratelnost hry? Davaju vacsiu vyhodu oproti zakladnej verzii? dakujem Deluxe Edition: DL-44 blaster – as made famous by Han Solo (instant access) • Ion Detonator (instant access) • Ion Torpedo (instant access) • Ion Shock (exclusive emote) • Victory (exclusive emote) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackob Odesláno Leden 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2017 Zdravím. Přemýšlím nad zakoupením. Avšak chtěl bych se zeptat zda je offline režim omezený opravdu jen na základní zmiňované mise. A nebo jako například v klasiceCounter-Striku mohu hrát většinu map sám proti botum? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Duben 16, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2017 Hrajete ještě někdo a měli byste zájem se domluvit na sesbírání trofejí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Květen 24, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2017 Uprimne rad bych dal ty vlny, ale je to desne tezky.Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Září 20, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2017 Jen pro info, momentálně je na PS Store Season Pass k Battlefrontu zadarmo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.