Dzunk Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 dragunov: hele myslim ze tech 25 je az moc jinak csfd neduverujte podle me dokonaly filmy maj blby hodnoceni a sitky co se mi moc nelibily maj hodne no.....napr hele vole kde mam karu daly blbi odnoceni a je to takova pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 Asi 3 roky zpatky, jsme se s kamosema rozhodli, ze si udelame maly vilet do Kina..Samozrejme nazev Hory maji oci hned zaujal, takze nebylo co resit...Muj prvni zachvat smichu jsem chytil hned pri pate minute filmu a to pri pohledu na nejakyho mutanta, co mel antenky na palici hned si vyslouzil prezdivku radista. Hned jsem vedel, ze se jedna o kvalitni film plny "nepredvidatelnych akci a scen", jako napriklad, kudy asi tak pujde mutantik, kdyz mu zabarykaduje dvirka. Proste vostrej film, zaradili jsme si ho do katalogu naditych filmu kam patri napr. Komando, Rambo 123, Rocky 124,.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarjuu Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 Jednoznačně The Thing (Věc) Johna Carpentera z roku 1982 s Kurtem Russellem. Hodnocení 8.2 na imDB od 40+ tisíc uživatelů myslím mluví za vše. True Horror, ne s*ačky typu SAW a pod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 Jednoznačně The Thing (Věc) Johna Carpentera z roku 1982 s Kurtem Russellem. Hodnocení 8.2 na imDB od 40+ tisíc uživatelů myslím mluví za vše.True Horror, ne s*ačky typu SAW a pod. V dnešní době na mě působil horor The Thing místama až komicky, je to dáno stářím toho filmu, trochu napětí i přesto obsahuje, ale nevím proč urážíš jeden z nejlepších filmů, kterým je SAW, má vynikající atmosféru i přes směšně malý rozpočet za kterého film vznikl.Samozřejmě ostatní díly už jsou o dolování pěněz ale SAW 1 je vynikající film Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 Taky si myslim, že horory upadaji.Docela se mi líbí Nezvratný osudy,Saw a také neni špatný 2001 maniaků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 no ja se divam docela casto na horory je to muj oblibeny zanr a rek bych ze to s nima de postupne z kopce,ale o to vic to vyzdvihuje ty lepsi jak 30 Days of night nebo SAW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 NEZVRATNY OSUD neni horor a jestli ste se u tohonekdo bal tak ste poserove je to jen o nechutnosti to je cely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 GRUDGE (Ju-On) 1 a 2.. The best horory (i když sem jich moc neviděl :D ) ale třeba takovej Texaskej masakr to je fakt slátanina jak sviňa... Ani sem to celý nedokoukal... Strašná kravina.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 Mě spíš ty horory zaujmou dějem,ale už hodně dlouho jsem neviděl horor u kterého bych se bál (možná žádnej). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 jestli chcete horory tak sahnete po japonske tvorbe ... vyborny strih , dokonale zapletky a paradni prace z kamerou dokazou napnout cloveka a vyvolat v nem pocit strachu z vlastniho strachu ... dokonala zalezitost edit : ted me napadl drsny filmek ... Purpurove reky ... doporucuji schlednout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 rád se bojim třeba taková záhada blairwitch nebo kruh 1,2:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 mne sa pacil docela GOTHIKA... potom kruh 1,2 bol docela dobry ale tie nove ako uz dante spomilal hore... niesu horori ale akcne komedie ... ;) sem tam sa v tych filmoch zlaknem... ale podla mna je horor pravy vtedy ked pocas celeho filmu serem magy v kockach :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 Kruh je fakt super, na horrory se moc nedivam ale nejlepsi je divat se sam v noci, to pak ma neco do sebe... Taky jsem videl neco co se jmenovalo Jason X ale to bylo neco scifi/horror a taky dobry, napinavy :) (a o tom to je :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 Bobo: Purpurove reky1,2!!:bash:jasne!:wohow:...pak Saw...ae cim vetsi je cislo v jejich nazvu tim horsi ten "dil" Saw je...:)bohuzel...:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TyraniusXf_M00N Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 Ja osobne davam prednost tem moc nekrvavym - treba Kruh a Kruh 2.. ty se mi liby asi nejvic :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 no akoze me se nejvic libi tituly co tu zaznely,kruh,nezvratny osud atd. Jinak na Saw 4 sem byl s kamoskama ^^ v CineStaru a jednu to tak dorazilo ze pulku filmu stravila na zachode :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bzuk Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 to už nejsou horory,jsou to už jen akční filmy a nekdy fakt i jen komedie :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozzy8 Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 tak jsem se dodíval na texaský masakr motorovou pilou: Počátek....a jsem znechucen...kde jsou ty staré horory, u kterých běhá mráz po zádech a strach...z těch n ovějších se mi líbil už akorát tak Silent Hil......ale....Texaský masakr, hory mají oči..a ted nevím jak se jmenuje ten film o těch mladících na slovensku jak je tam ti maniaci vraždí....no to je fuk...páni filmaři by se měli zamyslet nad tím co točí dyť to už je hnus......už se u takového filmu ani nemůžu bát....je to jen o tom jak kdo koho co nejbrutálněji zabije....a i když sem otrlá povaha....tohleto už je fakt moc....na horory se raději přestanu dívat.... souhlasim s tim sillent hillem... u toho sem se fakt docela klepal :) hustěě :) ale jinak je to bííída.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.