Majkl84 Odesláno Červenec 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2015 Tak externí disk mám NTFS, takže mám asi smůlu.. složku jsem přejmenoval na music, ale ani to nepomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Červenec 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2015 Tak externí disk mám NTFS, takže mám asi smůlu.. složku jsem přejmenoval na music, ale ani to nepomůže Naformatuj ho na exFAT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl84 Odesláno Červenec 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2015 To mám právě smůlu. Nemám kam vše zálohovat abych mohl naformátovat na exFat :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Červenec 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2015 Aha,tak to je pak na prd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.